Κλήσεις από την Επιτροπή Δεοντολογίας σε όλους τους εμπλεκόμενους του Κολοσσός - Ιωνικός
i

© Intime

Κλήσεις από την Επιτροπή Δεοντολογίας σε όλους τους εμπλεκόμενους του Κολοσσός - Ιωνικός

Sportal newsroom 21:49 - 25.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:53 - 25.01.2023

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγώνα Κολοσσού - Ιωνικού ο οποίος είχε κριθεί ύποπτος...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον αγώνα Κολοσσού - Ιωνικού για τον οποίο η ΕΟΚ είχε ανοίξει φάκελο. Η επιτροπή δεοντολογίας κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να παρουσιαστούν ενώπιον της την προσεχή Δευτέρα (30/1).

Οι εμπλεκόμενοι έχουν κληθεί για να καταθέσουν και στη συνέχεια θα τους γίνουν ερωτήσεις προκειμένου να υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα για τον αγώνα που ξεσήκωσε την ΕΟΚ και την ΓΓΑ. 

Η ΕΟΚ είχε καταθέσει τον φάκελο του αγώνα Κολοσσός Ιωνικός στον Αθλητικό Εισαγγελέα, αλλά και στα ΕΠΑΘΛΑ (Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας), προκειμένου να δημιουργηθεί ένας «χάρτης» της υπόθεσης και να καταρτιστεί μία λίστα με τα άτομα που θα πρέπει να κληθούν για να παραδώσουν στοιχεία και να προχωρήσουν σε διευκρινήσεις, με την Ελληνική Ομοσπονδία να μην μένει μόνο εκεί.

Αυτό συνέβη και πλέον ήρθε η σειρά των εμπλεκόμενων να πουν την άποψή τους για τον αγώνα, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να φύγει όποια «σκιά» υπάρχει. 

Ο Κολοσσός Ρόδου H Hotels είχε νικήσει με σκορ 89-48 επί του Ιωνικού Νίκαιας, γεγονός που είχε βάλει ψύλλους στ' αυτιά της ΕΟΚ, που ξεκίνησε άμεσα τη διαδικασία διαλεύκανσης του αγώνα.