Γκάουντλοκ: «Να δείξουμε ότι βελτιωνόμαστε»

Γκάουντλοκ: «Να δείξουμε ότι βελτιωνόμαστε»

Γιάννης Πάλλας 19:56 - 22.12.2023

Ο Κολοσσός αντιμετωπίζει το Σάββατο (23/12, 18:00) το Μαρούσι για την 11η αγωνιστική της Stoiximan basket League και ο Άντριου Γκάουντλοκ εξηγεί τι πρέπει να κάνει η ομάδα της Ρόδου για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα

Ο Κολοσσός καλείται το Σάββατο (23/12, 18:00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά να αναμετρηθεί με το Μαρούσι για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

«Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι κόντρα στο Μαρούσι. Είναι μία ομάδα που της αρέσει ο γρήγορος ρυθμός και τρέχει στο παρκέ, σουτάροντας και αρκετά στο τρανζίσιον. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σκληρή άμυνα. Από ‘κει και πέρα, πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας μία καλή ευκαιρία για να συνεχίσουμε να δείχνουμε βελτίωση στο παιχνίδι μας» δήλωσε ο Άντριου Γκάουντλοκ για την αναμέτρηση με την ομάδα των βορείων προαστίων.

Στο μεταξύ, στην αναμέτρηση με το Μαρούσι αναμένεται να κάνει «ντεμπούτο» ο Σίμι Σίτου (24χρ., 2.08), τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Κωστή Γόντικα. 

Ο πρώην παίκτης της Λιμόζ, στην οποία συνεργάστηκε με τον Ηλία Καντζούρη, αναμένεται να βοηθήσει τον Κολοσσό στο «ζωγραφιστό» δίνοντας ανάσες στον Λούκα Μπραΐκοβιτς.