Ανακοίνωσε τον Περάντες ο Κολοσσός

Ανακοίνωσε τον Περάντες ο Κολοσσός

Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε την απόκτηση του Λόντον Περάντες.

Ο Λόντον Περάντες θα είναι παίκτης του Κολοσσού ρόδου τη νέα σεζόν. 

Ο Αμερικανός έγινε ο τέταρτος ξένος που αποκτά ο Κολοσσός Ρόδου τη νέα σεζόν και η έβδομη μεταγραφή συνολικά, με τους Θαλασσί να συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους, ψάχνοντας τα τελευταία κομμάτια που παζλ ενόψει της νέας σεζόν. 

Ο 28χρονος Λόντον Περάντες (1,88μ.) αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ, έχοντας παίξει σε Κλίβελαντ Καβαλίερς, Λιμόζ, Σολέ, Μπαχτσεσεχίρ και Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα, με την οποία σε 19 αγώνες την περασμένη σεζόν είχε κατά μέσο όρο 11,8 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 6,6 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Συμφωνία με τον Λόντον Περάντες

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Λόντον Περάντες.

Ο Λόντον Περάντες είναι γεννημένος στις 3 Οκτωβρίου του 1994 στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ και με ύψος 1,88μ. αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ. Από το 2013 μέχρι το 2017 φοίτησε στο κολέγιο της Βιρτζίνια τη σεζόν 2017/18 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο ΝΒΑ, με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε στη Γαλλία και τη Λιμόζ και στα μέσα εκείνης της σεζόν μετακόμισε στη Σολέ.

Τη σεζόν 2019/20 πήγε στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπαχτσεσεχίρ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στο Ισραήλ και τη Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα. Φέτος, σε 19 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 11,8 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 6,6 ασίστ.