«Οι φωτιές της Ρόδου επηρεάζουν και τον Κολοσσό»

Θεόδωρος Καρατζάς

i

https://kolossosbc.gr/

«Οι φωτιές της Ρόδου επηρεάζουν και τον Κολοσσό»

Νίκος Καλαμπάκας 20:51 - 30.07.2023

Ο πρόεδρος του Κολοσσού Ρόδου, Θεόδωρος Καρατζάς εξήγησε στην ΕΟΚ πώς οι φωτιές του Ιουλίου αναμένεται να επηρεάσουν την έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος της Basket League!

Η Ρόδος δοκιμαζόταν επί 10 ημέρες με τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στο νότιο κομμάτι του νησιού και οι οποίες έφεραν μια οικολογική καταστροφή που παρόμοιά της δεν είχε δει το νησί ποτέ.

Οι φωτιές δεν έχουν επηρεάσει μόνο την κοινωνική ζωή του «νησιού των Ιπποτών», αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κολοσσού, Θεόδωρο Καρατζά, η ομάδα της Ρόδου θα υποστεί οικονομικές ζημιές!

«Οι πυρκαγιές της Ρόδου αγγίζουν τον Κολοσσό, είναι μεγάλες οι ζημιές που έχουν γίνει σε βασικούς χορηγούς της ομάδας. Θα επηρεαστεί σίγουρα η ομάδα από αυτό το γεγονός. Όμως δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε τον Κολοσσό έτσι. Και εγώ και ο Μελής θα δώσουμε μάχη», είπε σε συνέντευξή του στο EOK Web Radio, προσθέτωντας:

«Ο Κολοσσός οφείλει να δώσει χαρά σε αυτό τον κόσμο μετά από όσα έγιναν. Θέλουμε να παραμείνει ανταγωνιστικός ο Κολοσσός. Πρέπει τώρα στα δύσκολα να στηρίξουμε την ομάδα, και εμείς και ο κόσμος».

Ο Κολοσσός Ρόδου τερμάτισε 7ος στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε και στην πρώτη φάση των playoffs της Basket League, αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό.

Μετά τις εξελίξεις με τις πυρκαγιές, το στοίχημα για τους νησιώτες είναι να διατηρηθούν ανταγωνιστικοί, αφού όπως είπε ο πρόεδρός τους, δεν αποκλείεται να υπάρξει μείωση στο μπάτζετ, εφόσον οι χορηγοί αποφασίσουν να καλύψουν τις ζημιές από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τον τόπο τον Ιούλιο.