Κόντρα στη Μπαρτσελόνα χωρίς Μπέικον και Πονίτκα ο Παναθηναϊκός - Το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής

Ντέρικ Ουίλιαμς

i

Intime

Κόντρα στη Μπαρτσελόνα χωρίς Μπέικον και Πονίτκα ο Παναθηναϊκός - Το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Euroleague με τον κόουτς Χρήστο Σερέλη να μην έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ντουέιν Μπέικον και Ματέους Πονίτκα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πάρις Λι.

Ο Παναθηναϊκός θα συναντήσει το βράδυ της Πέμπτης (23/3, 20:30, Novasports 4) στο ΟΑΚΑ τη Μπαρτσελόνα, μία από τις κυρίαρχες ομάδες της Euroleague και η αποστολή είναι δύσκολη. Ειδικά από τη στιγμή που ο προπονητής των «πρασίνων», Χρήστος Σερέλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ντουέιν Μπέικον και Ματέους Πονίτκα. 

Ο Αμερικανός φόργουορντ τραυματίστηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό, έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο αστράγαλός του επιβαρύνθηκε και τώρα είναι εκτός δράσης. Το ίδιο και ο Πολωνός με παρόμοιο πρόβλημα που προέκυψε από το παιχνίδι με την Βιλερμπάν. Επιπλέον, η συμμετοχή του Πάρι Λι αποτελεί ερωτηματικό. Ο βασικός γκαρντ της ομάδας έχει ενοχλήσεις στην αριστερή κνήμη και η κατάστασή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. 

Ο Θανάσης στο κάδρο του Παναθηναϊκού - Ο Βιλντόζα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο και «η ομάδα που δε θα ακουμπάει κανείς»
EUROLEAGUE

16:46 - 22.03.2023

Ο Θανάσης στο κάδρο του Παναθηναϊκού - Ο Βιλντόζα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο και «η ομάδα που δε θα ακουμπάει κανείς»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι... φευγάτος από το NBA και στο μυαλό του βρίσκεται ήδη ο Παναθηναϊκός. Προχωρημένη η υπόθεση Βιλντόζα από τους «πράσινους», ζεστά και για τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Η Μπαρτσελόνα με τη σειρά της, μπαίνει στην 30η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με στόχο να μην χάσει επαφή με την κορυφή. Πιθανότατα ο Ολυμπιακός δεν... πιάνεται, αλλά οι Καταλανοί έχουν μία ήττα παραπάνω από τη Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα κάνουν τα πάντα για να την ξεπεράσουν. Απομένουν πέντε αγωνιστικές, άρα υπάρχει χρόνος και περιθώρια. 

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (23/3)
20:00 / Ερυθρός Αστέρας - Μπασκόνια (Novasports 5)
20:30 / Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα (Novasports 4) 
21:00 / Βιλερμπάν - Μακάμπι (Novasports Start)
21:00 / Άλμπα Βερολίνου - Αναντολού Εφές (Novasports 3)

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (24/3)
19:45 / Φενέρμπαχτσε - Ζαλγκίρις
20:00 / Βίρτους Μπολόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
20:00 / Μονακό - Βαλένθια
21:00 / Παρτίζαν - Ολυμπιακός
22:00 / Αρμάνι Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου

Βαθμολογία