Κώστας Αντετοκούνμπο: «Έχω και δακτυλίδι NBA και Euroleague. Ο Γιάννης έχει μόνο το ένα...»

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Έχω και δακτυλίδι NBA και Euroleague. Ο Γιάννης έχει μόνο το ένα...»

Sportal newsroom 23:56 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:01 - 29.05.2024

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης και ταυτόχρονα ο Κώστας Αντετοκούνμπο εκτός από πρωταθλητής ΝΒΑ πλέον είναι και κατακτητής της Euroleague. Και έχει έναν λόγο να... κορδώνεται σε σχέση με τον αδελφό του και σούπερ σταρ Γιάννη, αφού ο Κώστας θύμισε πως «στην Ευρώπη δεν τα έχει καταφέρει!».

Στο πρόσωπό του κυριαρχούσε το χαμόγελο και ο Κώστας Αντετοκούνμπο την ίδια ώρα που προσπαθούσε να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί άρχισε τα... μαθηματικά και τους υπολογισμούς. «Έχω και δακτυλίδι NBA και Euroleague πλέον», είπε ο πρωταθλητής με τους Λέικερς το 2020 και πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό το 2024.

«Ο Γιάννης δεν έχει Euroleague και ελπίζω να μην την πάρει γιατί μετά δεν θα έχω τι να υπερηφανεύομαι για να του κάνω πλάκα», πρόσθεσε ο Κώστας Αντετοκούνμπο και παραδέχθηκε πως «αν έπρεπε να διαλέξω το έναν από τους δύο τίτλους, τότε θα επέλεγα την Euroleague».

Αν κάποιος το καλοκαίρι του έλεγε ότι ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στην κορυφή «θα του έλεγα... θα δούμε», τώρα όμως «θα του έλεγα έχεις δίκιο» είπε χαρακτηριστικά και με πολύ χιούμορ.

Όσον αφορά στον τελικό, «η Ρεάλ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ένα επιθετικό σύνολο που έδειξαν στο ξεκίνημα πόσο επικίνδυνη είναι. Έπρεπε να ξεκινήσουμε από την άμυνα και αυτό κάναμε».

🔴 Sportal Euroleague Show LIVE από το Βερολίνο για το Ρεάλ - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!