MVP των Game 4 ο Κώστας Σλούκας

Κώστας Σλούκας

MVP των Game 4 ο Κώστας Σλούκας

Sportal newsroom 14:39 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 18.05.2024

Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο Game 4 του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι, κατακτώντας έτσι το βραβείο του MVP της αγωνιστικής στην Euroleague.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν εντυπωσιακός στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι και συνέβαλε καθοριστικά στη νίκη με την οποία οι Πράσινοι έκαναν το 2-2 και επανέφεραν τη δράση στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη και ο Κώστας Σλούκας αποτέλεσε τον κορυφαίο (βάσει στατιστικής), με τους 32 βαθμούς στο PIR να του χαρίζει το βραβείο του MVP των Game 4 των Playoffs της EuroLeague.

Ο Κώστας Σλούκας σημείωσε 20 πόντους με 5 στα 9 δίποντα, 1 στα 2 τρίποντα και 7 στις 7 ελεύθερες βολές, ενώ πρόσθεσε 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 5 κερδισμένα φάουλ. Ο Σλούκας κέρδισε το βραβείο του MVP για τρίτη φορά αυτή τη σεζόν και για πέμπτη φορά στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένου του Game 5 της περασμένης σεζόν.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ του Ολυμπιακού, πρώην συμπαίκτης του Σλούκα, συγκέντρωσε 28 βαθμούς στο PIR στον θρίαμβο της ομάδας του με 92-58 επί της Μπαρτσελόνα. Ο ΜακΚίσικ είχε 21 πόντους με 6 στα 7 δίποντα, 2 στα 4 τρίποντα και 3 στις 3 ελεύθερες βολές, καθώς και 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κερδισμένα φάουλ. 

Ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο PIR κόντρα στη Μακάμπι, παίρνοντας 27 πόντους με 6 στα 8 δίποντα, 3 στα 7 τρίποντα και 6 στα 6 ελεύθερες βολές, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 5 κερδισμένα φάουλ.

Ο Ματίας Λεσόρ , επίσης του Παναθηναϊκού (26 PIR) και ο Γεώργιος Παπαγιάννης από τη Φενέρμπαχτσε (20 PIR) συμπληρώνουν τη λίστα με τις κορυφαίες ατομικές επιδόσεις στο Game 4.

Δεν είναι απλά καλή ομάδα, είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ κι αυτό κάνει τη διαφορά στα δύσκολα!

Δεν είναι απλά καλή ομάδα, είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ κι αυτό κάνει τη διαφορά στα δύσκολα!

Στον Παναθηναϊκό έχουν δημιουργηθεί ανθρώπινες σχέσεις που κάνουν τη διαφορά. Και μπορούν να μετατρέψουν μια πολύ καλή ομάδα σε ένα αλύγιστο σύνολο. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.