Προπονήθηκε ο Σλούκας

Κώστας Σλούκας

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Προπονήθηκε ο Σλούκας

Χρήστος Τσάλτας 16:28 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 14.02.2024

Ο Κώστας Σλούκας προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη 14/2 και τέθηκε στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για τους αγώνες του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την προπόνηση της Τετάρτης 14/2 για τον Εργκίν Αταμάν, αφού είδε τον Κώστα Σλούκα να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα. 

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του, για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ (15/2, 18.00), προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ένωσης και να βρεθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος

Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται στα... πιτς από τις 3 Ιανουαρίου και τον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μπασκόνια. Ο Έλληνας γκαρντ είχε αποθεραπευτεί όμως προ λίγων ημερών ένιωσε ξανά ενοχλήσεις και είχε αποφασιστεί να μην συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο Κύπελλο. 

Για αυτόν τον λόγο ο αρχηγός των πρασίνων δεν είχε χρησιμοποιηθεί από τον Αταμάν στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ. Πλέον, ήρθε η ώρα της επιστροφής του στα παρκέ, σε παιχνίδι κόντρα στην Ένωση, όχι όμως για το πρωτάθλημα, αλλά για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος που και φέτος θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα στα «Δύο Αοράκια».