Νέο όνομα για τον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του Έβανς - Παίκτη από την Ισπανία «βλέπουν» οι ερυθρόλευκοι

Νέο όνομα για τον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του Έβανς - Παίκτη από την Ισπανία «βλέπουν» οι ερυθρόλευκοι

Νίκος Καλαμπάκας 12:37 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 29.05.2024

Λίγο πριν το τέλος της σεζόν κι ενώ οι ερυθρόλευκοι έχουν διαψεύσει κάθε μεταγραφικό σενάριο, το όνομα του Κρις Τζόουνς ακούγεται για τον Ολυμπιακό.

Ένα από τα άσχημα νέα που άκουσαν οι Πειραιώτες ενώ βρίσκονταν στο Βερολίνο για το Final Four της Euroleague, ήταν αυτό του τραυματισμού του Κίναν Έβανς.

Οι φήμες περί συμφωνίας της ομάδας του Πειραιά με τον κόμπο γκαρντ της Ζάλγκιρις οργίαζαν εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι είχαν μπει στη διαδικασία να τις διαψεύσουν, αφού όπως ισχυρίζονται μέχρι το τέλος της σεζόν δεν έχει γίνει καμία κίνηση από την πλευρά τους για μεταγραφικά θέματα.

Είναι βέβαιο όμως ότι όταν «έσκασε» η είδηση του τραυματισμού του, άπαντες στο μεγάλο λιμάνι της χώρας κρατούσαν το κεφάλι τους. Ο Κίναν Έβανς ήταν πολύ κοντά στον Πειραιά, όμως ο τραυματισμός του αλλάζει άρδην τα δεδομένα, αφού ο ίδιος θα είναι σε θέση να πατήσει παρκέ έπειτα από έξι με οκτώ μήνες.

Η εξέλιξη αυτή αναγκάζει τον Ολυμπιακό να κοιτάξει ξανά την αγορά. Ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο δημοσιογράφος από το Ισραήλ, Άριελ Γκίσνμπερ.

Σε σημερινό του tweet, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη για τον Κρις Τζόουνς της Βαλένθια:

«Η Παρτιζάν μπορεί να παραιτηθεί από τη διεκδίκησή του, όμως Φενέρ, Βίρτους και Μπασκόνια ενδιαφέρονται έντονα για αυτόν», γράφει. «Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ήδη συζητήσεις μαζί του», προσθέτει, αποδίδοντας τις πληροφορίες του σε ανώνυμες πηγές.