Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον Κώστα για την εμφάνισή του κόντρα στο Λαύριο (pic)

Κώστας Αντετοκούνμπο

i

© Intime

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον Κώστα για την εμφάνισή του κόντρα στο Λαύριο (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:05 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 24.10.2023

Η εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Λαύριο, δεν άφησε... ασυγκίνητο τον Γιάννη.

Ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο έργο κόντρα στο Λαύριο (111-75) κι έτσι έκανε το 3/3 στην Basket League. Ένας από τους παίκτες του «τριφυλλιού» που έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Αταμάν, ήταν δίχως αμφιβολία ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο 25χρονος σέντερ τελείωσε το ματς έχοντας 15 πόντους με 4/5 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 4/6 βολές, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος, ενώ συνολικά αγωνίστηκε για 18:06 λεπτά.

Μετά τη λήξη του ματς, ο αδερφός του θέλησε μέσω των social media να μοιραστεί τη χαρά του και να δείξει τον ενθουσιασμό του. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται να παρακολουθεί στενά τις προσπάθειες του μικρότερου αδερφού του με την «πράσινη» φανέλα, καθώς ανέβασε ένα story στο Instagram με την εμφάνιση του Κώστα η οποία συνοδεύτηκε από... φωτιές.

Να θυμίσουμε πως ο «Greek Freak» αποτελεί το πρόσωπο των τελευταίων ωρών, έπειτα από την ανανέωση του.

Πιο αναλυτικά, με άκρα μυστικότητα και με μεθοδευμένες κινήσεις, οι Μπακς έκαναν τη μεγάλη κίνηση και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παραμείνει κάτοικος Μιλγουόκι μέχρι το 2028!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε πρόωρη τριετή επέκταση με τους Μιλγουόκι Μπακς ως το καλοκαίρι του 2028 και θα λάβει ακόμη 186 εκατομμύρια δολάρια για αυτή την τριετία, με τις αποδοχές του να αυξάνονται μάλιστα σημαντικά σε σχέση με τις ετήσιες που προέβλεπε το συμβόλαιο το οποίο είναι τώρα σε ισχύ.

Ίλιγγος: Πόσα χρήματα θα πάρει ο Αντετοκούνμπο τα επόμενα τέσσερα χρόνια
NBA

08:45 - 24.10.2023

Ίλιγγος: Πόσα χρήματα θα πάρει ο Αντετοκούνμπο τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Την πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εισέπραξε σχεδόν 1,8 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στην πέμπτη χρονιά του με τους Μπακς υπερδεκαπλασίασε τον ετήσιο μισθό του. Μέχρι το τέλος της σεζόν που ξεκινάει τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/10) θα έχει βγάλει συνολικά πάνω από 234 εκατομμύρια, ενώ το νέο του συμβόλαιο διαρκεί μέχρι το καλοκαίρι του 2028 και μέχρι τότε η ομάδα του Μιλγουόκι θα πρέπει να του καταθέσει άλλα 226 εκατομμύρια!

«ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ», έγραψε ο Αντετοκούνμπο στους λογαριασμούς του στα social media, δείχνοντας έτι την μεγάλη χαρά του για την έκβαση που πήρε η υπόθεση.