«Ο Παπανικολάου έχει προτάσεις από ομάδες της Euroleague και VTB League»

Παπανικολάου

i

©Intime

«Ο Παπανικολάου έχει προτάσεις από ομάδες της Euroleague και VTB League»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:49 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 05.07.2023

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στο εξωτερικό, ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου βρίσκεται στο στόχαστρο από διάφορες ομάδες της Euroleague και της VTB League.

Μπορεί άπαντες στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού να περιμένουν την εξέλιξη στην υπόθεση Σλούκα, όμως διάφορα δημοσιεύματα από το εξωτερικό έρχονται να... βάλουν φωτιά για ακόμη έναν παίκτη των Πειραιωτών. Ο λόγος γίνεται για τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας Κώστα Παπανικολάου, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη σχετικά με το μέλλον του.

Ο Μπαρτζώκας έχει κάνει ήδη αυτό που έπρεπε, ο Σλούκας αποφασίζει

Ο Μπαρτζώκας έχει κάνει ήδη αυτό που έπρεπε, ο Σλούκας αποφασίζει

Είναι θεμιτό να έχει αγωνιστικό εγωισμό ένας παίκτης. Δείχνει και την δίψα του να προσφέρει παραπάνω. Ακόμη πιο θεμιτό ωστόσο είναι αυτή η επιθυμία να γίνεται παραγωγική για το σύνολο. Και αυτό είναι κάτι που θα κρίνει ο προπονητής. Γράφει ο Γιώργος Περπερίδης.

Όπως αναφέρει το «one.co.il», ο Έλληνας διεθνής έχει δεχτεί προτάσεις από ομάδες της Euroleague και της VTB League, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται συγκεκριμένα ποιες είναι αυτές. Η προτεραιότητα του Παπανικολάου είναι η παραμονή του στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα και πλέον μένει να δούμε αν αυτό το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες είναι ικανό να σταθεί εμπόδιο στην ανανέωση.

Να θυμίσουμε, στη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Κώστας Παπανικολάου είχε αναφερθεί στο συμβόλαιο που λήγει, ενώ έδειξε... παραμονή με τα λεγόμενά του.  

Συγκεκριμένα, όταν πάτησε παρκέ ο αρχηγός για την απονομή του Ολυμπιακού αποθεώθηκε. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» ήταν λογικό να απασχολήσει για το συμβόλαιο του που λήγει και έδωσε τον τόνο για την ανανέωση του. «Ήταν μια τρομερή και ιστορική σεζόν, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία και τα στατιστικά. Άξιζε μία τέτοια γιορτή και ο κόσμος και εμείς» δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο «κάπτεν» του Ολυμπιακού.

 Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το συμβόλαιο του, για το οποίο, είπε: «Έχουμε όλο τον καιρό μπροστά μας, υπάρχει καλή επικοινωνία με τους προέδρους, με ψυχραιμία θα καθίσουμε να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα». Νωρίτερα, πατώντας το παρκέ και πριν την απονομή του τροπαίου, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την συμπαράσταση του. «Καλησπέρα σε όλους. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που είστε όλοι εδώ, να ξέρετε ότι όλοι εσείς που μας στηρίζετε όλοι τη χρονιά, είστε η βενζίνη αυτή της ομάδας και χωρίς εσάς δεν θα κάναμε τίποτα», είπε ο Κώστας Παπανικολάου και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο που κατέκλυσε το ΣΕΦ.