Έγινε πατέρας και πάει στο Άμπου Ντάμπι ο Παπανικολάου

Κώστας Παπανικολάου

i

©Intime

Έγινε πατέρας και πάει στο Άμπου Ντάμπι ο Παπανικολάου

Νίκος Καλαμπάκας 16:11 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 16.08.2023

Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, Κώστας Παπανικολάου θα τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη για τα φιλικά με τις ΗΠΑ και τη Γερμανία.

Η αποστολή της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες τις ΗΠΑ (18/8) και Γερμανία (19/8). 

Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη ολοκληρώνουν με δύο αγώνες την προετοιμασία τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου.

Από την αποστολή που πέταξε για το Άμπου Ντάμπι έλειπε ο αρχηγός της εθνικής αλλά και του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου.

Ο ίδιος το πρωί της Tετάρτης 16 Αυγούστου έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, αφού η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα ακόμα κοριτσάκι. Για τον λόγο αυτό δεν είχε μεταβεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αφού ήθελε να είναι με τη σύζυγό του σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του.

Μετά το ευχάριστο γεγονός όμως, ο Έλληνας φόργουορντ είναι έτοιμος να μεταβεί στο Άμπου Ντάμπι και να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής μας, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Κώστας Παπανικολάου αναμένεται να φτάσει την Πέμπτη 17/8 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, γεγονός που κάνει πιο εύκολη τη ζωή του κόουτς Ιτούδη. Ο Έλληνας προπονητής θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις δοκιμές του ενόψει της νέας σεζόν με πλήρη ομάδα και σίγουρα το γεγονός ότι θα έχει σε αυτά τα φιλικά έναν τόσο κομβικό παίκτη, το κάνει να βλέπει με ανακούφιση την εξέλιξη αυτή.

Μέχρι να φτάσει όμως στο Άμπου Ντάμπι ο Κώστας Παπανικολάου, οι συμπαίκτες του και ο Δημήτρης Ιτούδης έστειλαν τις δικές τους ευχές τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας και του Ολυμπιακού, μέσα από ένα πολύ όμορφο βίντεο που ετοίμασαν οι άνθρωποι της ΕΟΚ. 

Το βίντεο της ΕΟΚ με τις ευχές στον Κώστα Παπανικολάου για την γέννηση της κορούλας του: