Αποθέωση για Σλούκα στην Πόλη: Οπαδοί της Φενέρ φορούν τη φανέλα του

Κώστας Σλούκας

i

©Intime

Αποθέωση για Σλούκα στην Πόλη: Οπαδοί της Φενέρ φορούν τη φανέλα του

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:32 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 03.05.2023

Ο Κώστας Σλούκας παραμένει ένας από τους αγαπημένους παίκτες που πέρασαν από την Φενέρμπαχτσε, με τον Έλληνα γκαρντ

Ο Κώστας Σλούκας πέρασε μια σπουδαία πενταετία στην Φενέρμπαχτσε, η οποία συνδυάστηκε με πολλούς τίτλους, συμπεριλαμβανομένου και της Euroleague το 2017.

Πλέον ο Έλληνας γκαρντ ανήκει στον Ολυμπιακό, στον οποίο επέστρεψε το 2020, όμως οι οπαδοί της Φενέρ δεν ξέχασαν τα όσα προσέφερε ο διεθνής γκαρντ στην ομάδα τους. 

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
EUROLEAGUE

20:30 - 03.05.2023

LIVE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο game 3 των playoffs της Euroleague. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης μέσα από το live του Sportal.

Πολλοί φίλοι της Φενέρμπαχτσε βρέθηκαν στο γήπεδο φορώντας φανέλα του, ενώ πριν το παιχνίδι ο εκφωνητής του γηπέδου έκανε ειδική μνεία στον Έλληνα γκαρντ, καλωσορίζοντάς τον πίσω στην Ulker Sports Arena. 

Αυτό συνδυάστηκε και με ένα θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο που από νωρίς έχει δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο, προκειμένου να ενισχύει στην ομάδα του στη μεγάλη μάχη απέναντι στον Ολυμπιακό. 

Ο Κώστας Σλούκας θυμίζουμε πως άφησε τον Ολυμπιακό για να μετακομίσει στην Φενέρ και να παίξει για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ με το τέλος του δευτέρου συμβολαίου του, άφησε την Πόλη και επέστρεψε στον Πειραιά και τον αγαπημένο του Ολυμπιακό, με τον οποίο άλλωστε είχε κατακτήσει και δύο Ευρωλίγκες το 2012 και9ι 2013.