Ο Σλούκας αποθεώθηκε από φίλους του Παναθηναϊκού και οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξοργίστηκαν - Νέα σκληρή ανακοίνωση της Θύρας 7 (vid)

Ο Σλούκας αποθεώθηκε από φίλους του Παναθηναϊκού και οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξοργίστηκαν - Νέα σκληρή ανακοίνωση της Θύρας 7 (vid)

Κώστας Τσιακλής 19:34 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 10.07.2023

Ο Κώστας Σλούκας δέχθηκε βιντεοκλήση από φίλους του Παναθηναϊκού, στο οποίο οι τελευταίοι φώναζαν υβριστικό σύνθημα κατά του Ολυμπιακού και ο νέος σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» χαμογελούσε. Το βίντεο έφτασε στα χέρια της Θύρας 7, η οποία εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τον πρώην παίκτη της ομάδας τους.

Ο Κώστας Σλούκας ζει τις πρώτες του στιγμές ως παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού αν και δεν έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της νέας του ομάδας, η μεταγραφή του έκανε τόσο ντόρο που παραμένει το νούμερο ένα Trend στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.

Ο νέος ηγέτης του «τριφυλλιού» θα βρει στην ομάδα που ξόδεψε αστρονομικό ποσό για να τον αποκτήσει, όσα ήθελε: Μεγαλύτερο ρόλο, αφού το μπάσκετ που παίζει ο Αταμάν είναι εντελώς διαφορετικό από εκείνο του Μπαρτζώκα και επιτρέπει σε παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας να παίζουν περισσότερο, αποδοχή από τους οπαδούς που... ψοφάνε για τέτοιες μεταγραφές προκειμένου να κάνουν την καζούρα τους στους αντιπάλους, αλλά και ένα ηγεμονικό συμβόλαιο το οποίο στις αρχές του καλοκαιριού δεν φάνταζε εφικτό.

Πλέον ο διεθνής γκαρντ απολαμβάνει τις διακοπές του και ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Όπως είναι φυσικό, οι φίλοι της νέας του ομάδας πλέον πίνουν νερό στο όνομά του και τον αποθεώνουν σε κάθε ευκαιρία. Μάλιστα, πρόσφατα σε κάποιο γάμο, ένας οπαδός των πρασίνων του έκανε βιντεοκλήση και τότε οι καλεσμένοι άρχισαν να τραγουδούν συνθήματα κατά του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να χαμογελάει στην κάμερα.

Το βίντεο έφτασε σε χέρια οπαδών του Ολυμπιακού και ξεκίνησε νέος γύρος αντιδράσεων, αφού η ΘΥΡΑ 7 εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επιτίθεται στον Σλούκα. Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της ομάδας του Πειραιά εξαπολύουν νέες απειλές στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τονίζοντάς του ότι τον περιμένουν στο ΣΕΦ για να κάνει αυτά που τον προτρέπουν οι αντίπαλοί τους. 

Το σίριαλ Σλούκα μάλλον μόλις έχει αρχίσει και όπως εξελίσσεται η υπόθεσή του, είναι βέβαιο ότι θα έχει πολλά επεισόδια. Το σίγουρο είναι ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού περιμένουν στη γωνία τον Έλληνα γκαρντ, την ώρα που αυτοί του Παναθηναϊκού τον έχουν αναγάγει στο νέο είδωλο της ομάδας του...