«Ντου» αγάπης των οπαδών του Ολυμπιακού στην τελευταία ανάρτηση του Σλούκα: «Άσε τα παγωτά και μείνε! Γράψε το Μιλάνο!»

«Ντου» αγάπης των οπαδών του Ολυμπιακού στην τελευταία ανάρτηση του Σλούκα: «Άσε τα παγωτά και μείνε! Γράψε το Μιλάνο!»

Νίκος Καλαμπάκας 19:00 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:18 - 20.06.2023

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπήκαν μαζικά στο Instagram του Κώστα Σλούκα, προτρέποντάς τον να αφήσει τις... σειρήνες από το εξωτερικό και να μείνει στο λιμάνι του Πειραιά!

Ο Κώστας Σλούκας δεν ξέρει ακόμα σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, αφού το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό εξέπνευσε και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους. 

Ο Έλληνας γκαρντ είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα στην Ευρώπη σε αυτή τη μεταγραφική σεζόν και όπως είναι φυσικό πολλές ομάδες τον... γλυκοκοιτάζουν προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του. 

Ο Κώστας Σλούκας άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό, όμως υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν ώστε να γίνει αυτό. 

Μετά το τέλος της Basket League ο Έλληνας διεθνής έχει ξεκινήσει να προγραμματίζει τις διακοπές του, αφού στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Ελλάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού. Ωστόσο, πριν την ξεκούραση εκκρεμεί ένα ραντεβού με τη διοίκηση των Πειραιωτών, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το μέλλον του. 

Ο Σλούκας ανέβασε μια φωτογραφία που διαφημίζει παγωτά γνωστής εταιρείας και από κάτω επικράτησε ένας... κακός χαμός! Φίλοι της ομάδας του Πειραιά έχουν μπει μαζικά στην ανάρτηση, βομβαρδίζοντας τον ηγέτη του Ολυμπιακού με μηνύματα παραμονής: 

Μερικά από αυτά αναφέρουν:

Άσε τα παγωτά και ανανέωσε μωρε

Φάε το παγωτακι χαλάρωσε κάνε κάνα μπανάκι και ανανέωσε σλουκαρεεε

Μείνε στον Ολυμπιακό ρε καψούρα

Κωσταρα, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, ήσασταν η χαρά, η περηφάνεια κι ο τρόπος διαφυγής μας. Μείνε σε αυτή την παρέα. Χρωστάτε ένα ευρωπαϊκό.

Κάνε τα μπανάκια σου ,φάε παγωτάκια βάφλες ο,τι γουστάρεις αλλά άσε τις μ.... μετά και μείνε

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΩ ΕΓΩΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ magic

Πέρα από το οικονομικο, που δεν το έχεις ανάγκη @kos_slou , στην φάση αυτή της καριέρας σου, σημαντικότερη είναι η υστεροφημία κ το μελλοντικό δέσιμο με την ομάδα @olympiacosbc . Μπορείς ακόμη να προσφέρεις ότι έχεις στην ομάδα μας κ να μπεις κ εσύ στο τοτέμ των θρύλων. Αν επιλέξεις να φύγεις, συνειδητά το χανεις αυτό το προνόμιο. Βέβαια είσαι επαγγελματίας κ σαφώς θα επιλέξεις ότι εσύ πιστεύεις ότι είναι το καλύτερο για την καριέρα σου...