Μπαίνει δυνατά για Σλούκα η Αρμάνι

Κώστας Σλούκας

i

©Intime

Μπαίνει δυνατά για Σλούκα η Αρμάνι

Νίκος Καλαμπάκας 16:54 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 20.06.2023

Η Αρμάνι Μιλάνο μπαίνει δυνατά στη διεκδίκηση του Κώστα Σλούκα, στον οποίο αναμένεται να κάνει δελεαστική προσφορά, αν δεν την έχει κάνει ήδη...

Ένα από τα πλέον «καυτά» ονόματα στην ευρωπαϊκή αγορά είναι αυτό του Κώστα Σλούκα, ο οποίος είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο πολλές ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν βάλει στο «στόχαστρό» τους.

Μια από αυτές είναι και η Αρμάνι Μιλάνο. Η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε φάση που θα κάνει ριζική ανανέωση και η εκτίμηση του Ετόρε Μεσίνα στον Έλληνα γκαρντ, βάζει την ομάδα του να κάνει κίνηση ώστε να τον αποκτήσει.

Ο Σλούκας δεν έχει καταλήξει ακόμα για το αν θα ανανεώσει με τους Πειραιώτες ή αν θα αλλάξει μπασκετική στέγη. Σε ηλικία 33 ετών είναι ένας από τους πιο έμπειρους γκαρντ στα ευρωπαϊκά παρκέ και είναι φυσικό πολλές ομάδες να ερίζουν την υπογραφή του.

Ο ίδιος δεν έχει πάρει ακόμα τις αποφάσεις του, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα, αφού θα κάνει ραντεβού με τη διοίκηση και τον προπονητή προκειμένου να ξεκαθαριστεί αν μπορούν να λυθούν τα μικρά προβλήματα που τον έχουν βάλει σε σκέψεις.

Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τον ρόλο του στους αγώνες, αφού ο Σλούκας θέλει περισσότερο χρόνο. Από την άλλη, ο κόουτς του Ολυμπιακού φέτος δικαιώθηκε για τον τρόπο που διαχειρίζεται τους παίκτες του, αφού οι Πειραιώτες ήταν η ομάδα με τους λιγότερους τραυματισμούς στην Euroleague.

Πάντως, πέραν της Αρμάνι κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκφράσει στον Έλληνα διεθνή το ενδιαφέρον τους. Πρώτη και καλύτερη η Φενέρ, στην οποία είχε αγωνιστεί στο παρελθόν ο Σλούκας. Οι Τούρκοι τον ξέρουν, τον αγαπούν όσο κι αν τους... πλήγωσε με το buzzer beater του στον τρίτο αγώνα των playoffs με τον Ολυμπιακό και του έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεργαστούν ξανά.

Ακόμα, η Παρτίζαν είναι μια ομάδα που θα ήθελε τον Κώστα στο δυναμικό τους. Οι Σέρβοι έχουν τον άσσο στο μανίκι, που λέγεται Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος είχε άψιογη συνεργασία με τον Σλούκα στη Φενέρ και οι δυό τους διατηρούν καλές σχέσεις, γεγονός που δίνει πόντους στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Υπομονή λίγες μέρες για τους φίλους του Ολυμπιακού, που αναμένεται να έχουν ένα ακόμα «καυτό» καλοκαίρι μεταγραφικά, αφού αν και οι κινήσεις που θα γίνουν στην ομάδα τους δεν θα είναι πολλές, θα είναι σημαντικές...