O Αντετοκούνμπο έκανε τα... πάντα στο Λ.Α., αλλά ο ΝτιΆντζελο Ράσελ «εκτέλεσε» τους Μπακς (vids)

O Αντετοκούνμπο έκανε τα... πάντα στο Λ.Α., αλλά ο ΝτιΆντζελο Ράσελ «εκτέλεσε» τους Μπακς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:20 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:25 - 09.03.2024

Στο Λος Άντζελες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν αποφασισμένος και αποφασιστικός, έκανε triple double, αλλά οι Λέικερς παρά την απουσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς, βρήκαν άλλον ηγέτη. Τον ΝτιΆντζελο Ράσελ, ο οποίος έβαλε 44 πόντους, συμπεριλαμβανομένου και του νικητήριου σουτ 6'' πριν τη λήξη!

Απόντος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, κάποιος Λιμνάνθρωπος έπρεπε να βάλει την φορεσιά του ηγέτη. Και τότε εμφανίστηκε ο ΝτιΆντζελ Ράσελ, ο οποίος μάλιστα έβαλε και τη μάσκα του εκτελεστή.

Έτσι, ό,τι και να έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ακόμα και το τρομερό του triple double (34 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 12 ασίστ) πήγε... στράφι. Όπως χωρίς αποτέλεσμα ήταν τελικά και η αντεπίθεση των Μπακς στην τελευταία περίοδο. Εκεί όπου πήραν μέχρι και το προβάδισμα, έδειχναν να έχουν μέχρι και τον έλεγχο στο τελευταίο λεπτό, αλλά ο ΝτιΆντζελο Ράσελ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Την διατύπωσε, έξι δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του χρόνου, όταν με ένα άψογο floater έβαλε νικητήριο καλάθι που έκλεισε την υπόθεση νίκη υπέρ των γηπεδούχων με 123-122. Αυτό το σουτ πρόσθετε στους τελευταίου δύο πόντους του αγώνα, αλλά και του Ράσελ, ο οποίος συνολικά στο ματς είχε 44 πόντους με 9/12 τρίποντα

Πάντως, τα Ελάφια είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ βρήκε ένα σουτ από μέση απόσταση στην εκπνοή. Αν έμπαινε το Μιλγουόκι θα «έκλεβε» τη νίκη, αλλά τελικά δεν πλησίασε καν. Διότι, ο Σπένσερ Ντίνγουιντι του έκανε τάπα!

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα των Μιλγουόκι Μπακς (41-23), που είχαν χάσει πριν από μερικές ώρες στο Γκόλντεν Στέιτ από τους Ουόριορς, ενώ η περιοδεία τους στην δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής συνεχίζεται. Έχουν στο πρόγραμμά τους άλλα δύο ματς στην Καλιφόρνια.

Ένα με τους Κλίπερς (τα ξημερώματα της Δευτέρας) και άλλο ένα με τους Σακραμέντο Κινγκς του Σάσα Βεζένκοφ (τα ξημερώματα της Τετάρτης). Πάντως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα συναντήσει τον Σάσα στο παρκέ, αφού ο rookie των Βασιλιάδων είναι τραυματίας (διάστρεμμα) και εκτός δράσης για αδιευκρίνιστο -προς το παρόν- διάστημα.