Δύσκολη η παραμονή Κολοβέρου στο Λαύριο!
i

©InTime

Δύσκολη η παραμονή Κολοβέρου στο Λαύριο!

Γιάννης Πάλλας 19:47 - 04.06.2023

Ο Γιώργος Λιμνιάτης θέλει τον Ιωσήφ Κολοβέρο, αλλά η περίπτωση του έχει δυσκολίες

Τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς ξεκίνησε ο Γιώργος Λιμνιάτης για το Λαύριο και ο Ιωσήφ Κολοβέρος αποτελεί ένα από τα ζητήματα που τον απασχολούν. Ο νεαρός γκαρντ που έκανε πολύ καλή σεζόν και συνέβαλλε τα μέγιστα στην υλοποίηση του στόχου της παραμονής στην κατηγορία θεωρείται απαραίτητος για την ομάδα της Λαυρεωτικής.

«Συναγερμός» με Πάντερ: Τον θέλει και η Μπαρτσελόνα!
EUROLEAGUE

17:12 - 04.06.2023

«Συναγερμός» με Πάντερ: Τον θέλει και η Μπαρτσελόνα!

Η Παρτίζαν θέλει να τον κρατήσει στο Βελιγράδι, η Μακάμπι κάνει την προσπάθειά της να τον πάρει στο Τελ Αβίβ, ενώ ο Κέβιν Πάντερ είναι ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού. Τώρα, μπήκε και στην αντίστοιχη της Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, καθώς είναι λογικό να μην βιάζεται και να περιμένει να δει ποιες ομάδες θα ενδιαφερθούν για τον ίδιο, καθώς είναι λογικό να επιζητά την εξέλιξη και την πρόοδο, παίζοντας και σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Υπό αυτή την έννοια ο Ιωσήφ Κολοβέρος δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα παραμείνει στο Λαύριο, παρότι προπονητής και διοίκηση επιθυμούν διακαώς την παραμονή του. Από τη στιγμή που θα ήθελε να παίξει και σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, είναι λογικό να περιμένει πριν αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από κει και πέρα, ο Θοδωρής Ζάρας δέχθηκε πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα, αλλά ζήτησε μια μικρή προθεσμία για να απαντήσει. Είναι προφανές ότι θέλει να σκεφτεί και να συζητήσει με την οικογένεια του πριν πάρει την τελική απόφαση.

Ο προπονητής του Λαυρίου Γιώργος Λιμνιάτης συνεχίζει την αναζήτηση παικτών, από την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, ώστε να στελεχώσει τον σύλλογο με αθλητές που θα βοηθήσουν, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία με σχετική άνεση.