Αυτοί είναι οι κορυφαίοι παίκτες της φετινής Euroleague σύμφωνα με τον Λεσόρ

Ματίας Λεσόρ

i

©Intime

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι παίκτες της φετινής Euroleague σύμφωνα με τον Λεσόρ

Sportal newsroom 20:34 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 26.12.2023

Ο Ματίας Λεσόρ επέλεξε τους κορυφαίους παίκτες της φετινής Euroleague και μίλησε για τους στόχους του παναθηναϊκού AKTOR.

Την άποψή του για τους παίκτες που ξεχωρίζουν φέτος στην Euroleague με την απόδοσή τους, αλλά και αυτούς που είναι λίγο πιο υποτιμημένοι απ' όσο πρέπει, εξέφρασε ο Ματίας Λεσόρ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της Γαλλίας.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR συμπεριέλαβε στη λίστα με τους παίκτες που δεν έχουν την πρέπουσα προσοχή τον συμπαίκτη του, Τζέριαν Γκραντ, ενώ στο τοπ - 5 επέλεξε κατά σειρά τους Φακούντο Καμπάτσο, Κέβιν Πάντερ, Μάριο Χεζόνια, Ντίνο Μήτογλου και Έντι Ταβάρες.

Ο Ματίας Λεσόρ © Intime

Ο Λεσόρ έχει μια έφεση στη Ρεάλ, αφού οι Καμπάτσο Χεζόνια και Ταβάρες είναι παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης, ενώ δεν ξεχνάει τον πρώην συμπαίκτη του στην Παρτίζαν, Κέβιν Πάντερ και τον συμπαίκτη του στους πράσινους, Ντίνο Μήτογλου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στους στόχους του Παναθηναϊκού AKTOR, τονίζοντας ότι αρχικά η ομάδα πρέπει να μπει στα playoffs κι έπειτα να διεκδικήσει την είσοδό της στο Final 4, ωστόσο όλα πρέπει να γίνουν βήμα - βήμα: 

«Κοιτάζω το κάθε ματς ξεχωριστά. Πρώτα από όλα πρέπει να προκριθούμε στα playoffs και μετά θα δούμε για το Final Four και τον τίτλο. Στα χαρτιά είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο, όμως πρέπει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα», επισήμανε.