Λεσόρ στο Sportal: «Την Κυριακή θα παίξω το καλύτερο παιχνίδι της ζωής μου»

O Ματίας Λεσόρ

Λεσόρ στο Sportal: «Την Κυριακή θα παίξω το καλύτερο παιχνίδι της ζωής μου»

Χρήστος Τσάλτας 21:55 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 29.05.2024

Δηλώσεις στην κάμερα του Sportal παραχώρησε ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος μιλώντας για τον τελικό του Final 4 της EuroLeague τόνισε πως θα δώσει το καλύτερο ματς της ζωής του.

O Παναθηναϊκός ήταν.... οδοστρωτήρας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, της οποίας και επικράτησε με 73-57 στον ημιτελικό του Final 4 της EuroLeague. Πλέον, βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου θα ψάξει το 7ο τρόπαιο της ιστορίας του.

Μιλώντας στην κάμερα του Sportal, o Ματίας Λεσόρ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το παιχνίδι της Κυριακής (26/5). Ο Γάλλος τόνισε πως η αναμέτρηση αυτή θα είναι η κορυφαία της ζωής του και για αυτό θα προσπαθήσει να δώσει το 100%.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεσόρ στο Sportal:

Για το τι κάνει την ομάδα του να διαφέρει: «Η άμυνα που έχουμε, η οποία είναι και μία από τις καλύτερες στη διοργάνωση. Όταν παίζουμε όπως σήμερα κρατάμε τη διαφορά από τους αντιπάλους»

Για το γεγονός πως βρίσκεται 40 λεπτα μακριά από την πρώτη του Ευρωλίγκα: «Τώρα δεν το σκέφτομαι, το μόνο που σκέφτομαι είναι να ξεκουραστώ». 

Για το πόσο έτοιμος αισθάνεται: «Είναι ο τελικός και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θα πρέπει να έχουμε εμείς τον έλεγχο και όχι να ελέγχουν οι αντίπαλοι το ματς. Θα παίξω το καλύτερο παιχνίδι της ζωής μου την Κυριακή και θα προσπαθήσω να δώσω το 100%».

🔴Sportal Euroleague Show LIVE από το Βερολίνο: Φόβος και τρόμος ο Παναθηναϊκός, διέλυσε τη Φενέρ!