Λούκα εσύ; Η απίστευτη μεταμόρφωση του (κάποτε ευτραφή) Ντόντσιτς μέσα σε έναν μήνα!

Λούκα εσύ; Η απίστευτη μεταμόρφωση του (κάποτε ευτραφή) Ντόντσιτς μέσα σε έναν μήνα!

Γιώργος Γαβριλάκης 15:52 - 10.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 10.06.2023
Μία φωτογραφία του Λούκα Ντόντσιτς εν μέσω καλοκαιρινής προπόνησης εμφανίζει τον Σλοβένο σταρ του Ντάλας εμφανώς αδυνατισμένο και ίσως στην καλύτερη σωματική κατάσταση της καριέρας του. Πράγμα αισιόδοξο για τον ίδιο και τους Μάβερικς, αλλά... αγχωτικό για τους προσωπικούς του αντιπάλους.

Χιλιάδες φορές έχει δεχθεί εύσημα, υποκλίσεις για το ταλέντο του και κολακευτικά σχόλια. Δικαίως! Ο Λούκα Ντόντιτς είναι ένα «φαινόμενο» του μπάσκετ και μπορεί να μην έχει οδηγήσει τους Ντάλας Μάβερικς στο επόμενο επίπεδο, αλλά είναι σε θέση να το κάνει. 

Βέβαια, στην πορεία του στο ΝΒΑ έχει δεχθεί και έντονη κριτική, αλλά όχι για το παιχνίδι του. Oι αμφιβολίες προς το πρόσωπό του έχουν να κάνουν με την σωματική του κατάσταση και το αν μπορεί να αντέξει το κορμί του στις υψηλές απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Έχει ακούσει... κακίες για τα κιλά του και πλέον έχει αποφασίσει να κλείσει και το δικό του στόμα (και να τρώει λιγότερο), αλλά κυρίως εκείνων που τον λένε υπέρβαρο, αργό και δυσκίνητο. 

Πολύ πριν το καλοκαίρι είχε εμφανιστεί στο internet ένα video με την ατομική του προπόνηση πίσω στη Σλοβενία, κατά τη διάρκεια του οποίου έτρεχε ανεβαίνοντας αμέτρητα σκαλιά. Τώρα ήρθε η ώρα των πρώτων αποτελεσμάτων, καθώς ένας φίλος του και ποδοσφαιριστής της NS Μούσα, ονόματι Νίκολα Γιοβίτσεβιτς, ανέβασε ένα story στο Instagram παρέα με τον Ντόντσιτς λίγο μετά την κοινή τους προπόνηση. 

Ο 24χρονος γκαρντ των Μάβερικς φαίνεται εμφανώς αδυνατισμένος και πιθανώς στην καλύτερη φυσική του κατάσταση των τελευταίων ετών. Ο ίδιος το καλοκαίρι θα το περάσει με ασταμάτητες προπονήσεις έτσι ώστε να επιστρέψει πολύ πιο ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ, ενώ στο μεταξύ μεσολαβεί και το Παγκόσμιο Κύπελλο, εκεί όπου αναμένεται να ενισχύσει την εθνική του ομάδα.  

Tags: