O Λούκα Ντόντσιτς υποκλίνεται στην... μαγεία του Τεόντοσιτς - Η ανάρτηση του Σλοβένου σταρ του ΝΒΑ (vids)

O Λούκα Ντόντσιτς υποκλίνεται στην... μαγεία του Τεόντοσιτς - Η ανάρτηση του Σλοβένου σταρ του ΝΒΑ (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:39 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 12.01.2024

H τρομακτικής οξυδέρκειας και χειρουργικής ακρίβειας πάσα του Μίλος Τεόντοσιτς στον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με την Μιλάνο έκανε τον Λούκα Ντόντσιτς των Ντάλας Μάβερικς να... τρίβει τα μάτια του και μετά να εκφράζεται για τον Σέρβο στα κοινωνικά δίκτυα.

Με μία... μικρή δόση υπερβολής, αλλά καθόλου αστειευόμενος, ο Λούκα Ντόντσιτς παρακολουθώντας ξανά και ξανά (σε διαδοχικά replay) την πανέμορφη πάσα του Μίλος Τεόντοσιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα της 21ης αγωνιστικής στην EuroLeague ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Μιλάνο... έχασε τα λόγια του και το μέτρημα των χρόνων. 

«Δεν ήμουν γεννημένος όταν δημιουργούσε τέτοιες πάσες», έγραψε ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς αφού πρώτα επισύναψε το video της φάσης με πρωταγωνιστή τον Σέρβο γκαρντ, ο οποίος στις 19 Μαρτίου θα γίνει 37 ετών. Γεννήθηκε λοιπόν το 1987 και όταν ο Λούκα Ντόντσιτς ήρθε στον κόσμο (το 1999), ο Τεόντοσιτς ήταν 12 χρονών

Η αλήθεια είναι πάντως, πως από το ξεκίνημα της καριέρας του ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού (2007-11), της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2011-17), αλλά και των Λος Άντζελες Κλίπερς (2017-19), ο οποίος επέστρεψε το καλοκαίρι στην πατρίδα του μετά τη θητεία του στην Βίρτους Μπολόνια, έχει αμέτρητα στιγμιότυπα από τα παγκόσμια γήπεδα με τρομακτικής έμπνευσης ασίστ. Ακόμα και σε αυτά του «μαγικού πλανήτη». 

Και ο Λούκα Ντόντσιτς με τις πράξεις στο παρκέ έχει δείξει την επιρροή που έχει ασκήσει ο Τεόντοσιτς στο παιχνίδι του... 

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!