Σοκ με Βιλντόζα στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR - Μπαίνει στο χειρουργείο

Σοκ με Βιλντόζα στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR - Μπαίνει στο χειρουργείο

Ηλίας Λαλιώτης 21:34 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 07.01.2024

Άσχημα είναι τα νέα για τον Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς ο Λούκα Βιλντόζα υπεστη ρήξη έξω μηνίσκου αριστερού γόνατος και την Τρίτη (9/1) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός AKTOR επί του Περιστερίου για τη Basket League σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Λούκα Βιλντόζα στο γόνατο, με τα νέα να είναι τα χειρότερα για τους «πράσινους».

Ο Αργεντινός γκαρντ, μετά την καλύτερη εμφάνισή του με την πράσινη φανέλα πριν από δύο μέρες στη Βαλένθια, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για μαγνητική, με το αποτέλεσμα των εξετάσεων να δείχνει ότι υπεστη ρήξη έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο.

Ο Λούκα Βιλντόζα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την ερχόμενη Τρίτη (9/1) για αποκατάσταση του προβλήματος, μετά την πραγματοποίηση της οποίας θα καθοριστεί και ο ακριβής χρόνος επιστροφής του στη δράση. Πάντως, ο παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR αναμένεται να μείνει τουλάχιστον για ένα μήνα εκτός αγώνων, χάνοντας τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν σε EuroLeague και Ελλάδα μέσα στον Ιανουάριο.

Αυτός είναι ο τρίτος παίκτης των «πράσινων» τη φετινή σεζόν που θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου φέτος, μετά τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.  

Ο Λούκα Βιλντόζα μετράει 6.8 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 17'42" χρόνο συμμετοχής σε 18 παιχνίδια της EuroLeague, ενώ στην Basket League έχει 8.5 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ σε 11 ματς.