«Ταύρος» ο Μάικ Τζέιμς - Έκανε... ντου μόνος του στους οπαδούς, τον τραβούσαν άνθρωποι της Μονακό (vid)

«Ταύρος» ο Μάικ Τζέιμς - Έκανε... ντου μόνος του στους οπαδούς, τον τραβούσαν άνθρωποι της Μονακό (vid)

Sportal newsroom 09:34 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 06:27 - 18.05.2024

Ποιος είδε τον Μάικ Τζέιμς και δεν τον φοβήθηκε. Ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό ήταν έξαλλος με το πέρας του αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και επιχείρησε να κάνει... ντου στους οπαδούς της τουρκικής ομάδας.

Το σκηνικό έντασης που δημιουργήθηκε με το πέρας του αγώνα της Φενέρμπαχτσε, κόντρα στην Μονακό, για το Game 4 της σειράς των playoffs της Euroleague αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στην Ευρώπη τις τελευταίες ώρες. Αυτό γιατί φίλοι της τουρκικής ομάδας λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια με τους παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Εκείνος που ήταν πιο έξαλλος απ' όλους μάλιστα ήταν ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων των Μονεγάσκων να τον ηρεμίσουν και να τον συγκρατήσουν.

Οπαδός της Φενέρ απείλησε τον Ντιαλό ότι θα του κόψει τον λαιμό (vid)
EUROLEAGUE

09:23 - 04.05.2024

Οπαδός της Φενέρ απείλησε τον Ντιαλό ότι θα του κόψει τον λαιμό (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και μερικές ώρες το βίντεο όπου δείχνει έναν οπαδό της Φενέρ να απειλεί τον Άλφα Ντιαλό ότι θα του κόψει τον λαιμό μερικά δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα με τη Μονακό.

Η ένταση της στιγμής μάλιστα ήταν τέτοια, ώστε ο Τζέιμς να περάει όλα τα εμπόδια και να επιδιώξει να κάνει... ντου μόνος του προς τους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε που είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο εκείνη τη στιγμή και είχαν έντονο διάλογο με τους παίκτες της Μονακό.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα όμως τόσο άνθρωποι της Φενέρ, όσο και της Μονακό, συγκράτησαν τον Τζέιμς, ο οποίος πήγε προς τα αποδυτήρια, με το επεισόδιο να ολοκληρώνεται χωρίς περαιτέρω ένταση.

Δείτε πώς ξεκίνησαν όλα στην Ulker Sport Arena, αλλά και την προσπάθεια του Μάικ Τζέιμς να κάνει... ντου στην κερκίδα των φιλάθλων της Φενέρμπαχτσε