Πολύ βαριές κουβέντες από τον Μάικ Τζέιμς για τον Μεσίνα: «Με είχε πετάξει κι εμένα»

Πολύ βαριές κουβέντες από τον Μάικ Τζέιμς για τον Μεσίνα: «Με είχε πετάξει κι εμένα»

Sportal newsroom 18:42 - 11.11.2023

Ο Μάικ Τζέιμς πήρε θέση για το θέμα που προέκυψε με τον Έτορε Μεσίνα, εκτοξεύοντας τα βέλη του στον Ιταλό προπονητή, για τον τρόπο αξιοποίησής του Κέβιν Πάνγκος, φέρνοντας ως παράδειγμα τη συνεργασία του με τον Ιταλό κόουτς.

Τα λόγια του Έτορε Μεσίνα, το πρωί του Σαββάτου, έγιναν viral σε όλη την Ευρώπη και αποτελούν μείζον θέμα συζήτησης. Η κουβέντα άνοιξε γύρω από το μέλλον του Κέβιν Πάνγκος, τον οποίο ο Ιταλός προπονητής «τελείωσε» για ακόμα μια φορά.

Ο «Έκτορας» έδειξε την απογοήτευσή του για την εικόνα του Καναδού άσου, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι ο κατάλληλος παίκτης για να ηγηθεί της ομάδας ως πλέι μέικερ.

«Η βάση αυτού του άσχημου ξεκινήματός μας είναι ένα μεγάλο λάθος που έκανα», παραδέχθηκε και εξήγησε πως «δεν έχουμε τον κατάλληλο οδηγό για το αυτοκίνητό μας», εννοώντας τον Πάνγκος και κατέληξε πως «ίσως έπρεπε να καταλάβω πως κάτι συμβαίνει με την περίπτωσή του όταν από back up πόιντ γκαρντ στους Καβαλίερς βγήκε εκτός ροτέισον μέσα σε μερικούς μήνες», ανέφερε επί του θέματος ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο.

Τα λόγια του δεν έμειναν ασχολίαστα, με τον Μάικ Τζέιμς να... απασφαλίζει και να τα βάζει με τον έμπειρο προπονητή, φέρνοντας στην επιφάνεια και τη δική τους συνεργασία στο Μιλάνο, που δεν ήταν και η πλέον ήρεμη.

Ο Αμερικανός άσος της Μονακό αναφερόμενος στον Έτορε Μεσίνα τόνισε: «Πέταξε τον Πάνγκος στον ωκεανό, εμένα με πέταξε στο διάστημα».

Ο εκρηκτικός άσος δεν έμεινε εκεί, όμως, καθώς στη συνέχεια τόνισε: «Το να ρίχνεις το φταίξιμο σε έναν πόιντ γκαρντ που έχει υπάρξει All-Euroleague και έχει πραγματοποιήσει υψηλού επιπέδου εμφανίσεις σε πέντε παιχνίδια σε μία σεζόν και να μην κοιτάς στον καθρέφτη και να παραδεχθείς ότι δημιούργησες ένα κακοφτιαγμένο ρόστερ είναι η υψηλότερου επιπέδου χειραγώγηση που έχω δει ποτέ».