Μίδας: Αυτό είναι το ηγεμονικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τζέιμς με τη Μονακό!

Μάικ Τζέιμς

i

© Intime

Μίδας: Αυτό είναι το ηγεμονικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τζέιμς με τη Μονακό!

Νίκος Καλαμπάκας 13:53 - 14.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 14.06.2024

Ο Μάικ Τζέιμς ανανέωσε με τη Μονακό για τρία ακόμα χρόνια και το sportal παρουσιάζει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του!

Με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο κατάφερε να δελεάσει η Μονακό τον Μάικ Τζέιμς και να τον διατηρήσει στο ρόστερ της!

Συμβόλαιο τύπου... Σλούκα προσφέρει η Μονακό στον Μάικ Τζέιμς - Πόσα λεφτά του δίνουν οι Μονεγάσκοι
EUROLEAGUE

09:30 - 08.06.2024

Συμβόλαιο τύπου... Σλούκα προσφέρει η Μονακό στον Μάικ Τζέιμς - Πόσα λεφτά του δίνουν οι Μονεγάσκοι

Η νέα τριετούς διάρκειας πρόταση της Μονακό στον Μάικ Τζέιμς, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, αφορά ετήσιο μισθό στα τρία εκατομμύρια δολάρια (εννέα στο σύνολο) και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague έχει στα χέρια του και το καρπούζι και το μαχαίρι.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του MVP της φετινής Euroleague και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, με στόχο να κατακτήσουν και το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Για να συμβεί αυτό, οι Γάλλοι έπρεπε να ρίξουν χοντρό πακέτο στο τραπέζι. Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς μπαίνει ξανά στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών της Euroleague, αφού θα έχει να λαμβάνει 3 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας του με την ομάδα του.

Συνολικά οι πρωταθλητές Γαλλίας θα πρέπει να εκταμιεύσουν το ποσό των 9 εκ, ευρώ, προκειμένου να βλέπουν τρία ακόμα χρόνια τον Τζέιμς να φοράει τη φανέλα τους!

Ποσό μυθικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για παίκτη που σε δύο μήνες κλείνει τα 34 χρόνια της ζωής του.

Ο 34χρονος σκόρερ έρχεται από μια εντυπωσιακή σεζόν στην EuroLeague, όπου είχε μέσο όρο 17,9 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 5,1 ασίστ και 1,2 κλεψίματα ανά αγώνα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Την περασμένη σεζόν, ο Τζέιμς έγινε επίσης ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της EuroLeague, ξεπερνώντας τον θρυλικό Βασίλη Σπανούλη, με σύνολο καριέρας 4.623 πόντους σε 282 αγώνες της EuroLeague.