«Ούτε ο ίδιος ο Μάικ Τζέιμς ξέρει πόσο καλός είναι»: Πρώην συμπαίκτες του Αμερικανού τον αποθεώνουν στην κάμερα της Euroleague (vid)

«Ούτε ο ίδιος ο Μάικ Τζέιμς ξέρει πόσο καλός είναι»: Πρώην συμπαίκτες του Αμερικανού τον αποθεώνουν στην κάμερα της Euroleague (vid)

Παναγιώτης Κατσαφάδος 18:26 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 29.02.2024

Η Euroleague ετοίμασε αφιέρωμα για τον Μάικ Τζέιμς ενόψει της αναρρίχησης του στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ, στο οποίο μιλά ο ίδιος αλλά και συμπαίκτες του για τις ικανότητές του στο παρκέ.

Η Euroleague δημοσίευσε ένα βίντεο αφιερωμένο στον Μαικ Τζέιμς, με αφορμή το ρεκόρ που πολύ σύντομα θα καταρρίψει ο σούπερ σταρ της Μονακό. Ο Αμερικανός γκαρντ χρειάζεται μόλις 29 πόντους για να ξεπεράσει τον Βασίλη Σπανούλη και να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, κάτι που αναμένεται να συμβεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, είτε στην αναμέτρηση των Μονεγάσκων με την Μπαρτσελόνα (1/3) είτε σε αυτή κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (7/3).

Στο βίντεο υπάρχουν αποσπάσματα του Μάικ Τζέιμς από το παρελθόν ενώ μιλούν για τον Αμερικανό και αρκετοί παίκτες που υπήρξαν συμπαίκτες του κατά την διάρκεια της καριέρας του στην Euroleague, διάστημα στο οποίο έχει αγωνιστεί με Μπασκόνια, Παναθηναϊκό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αρμάνι Μιλάνο και Μονακό.

Ο Τζέιμς Νάναλι, συμπαίκτης του Μάικ Τζέιμς στην Αρμάνι Μιλάνο είπε μεταξύ άλλων: «Είναι ο πιο ταλαντούχος πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη» ενώ ο Τζεφ Μπρούκς, επίσης συμπαίκτης του στην ιταλική ομάδα, είπε χαριτολογώντας: «Ούτε ο ίδιος ο Μάικ Τζέιμς δεν ξέρει πόσο καλός είναι».

Ο Μάικ Τζέιμς στο Sportal: «Είπα στον Γιαννακόπουλο τι έγινε με Ολυμπιακό - Ναι, το μέλλον μου ίσως είναι στην Ελλάδα» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

12:55 - 04.01.2024

Ο Μάικ Τζέιμς στο Sportal: «Είπα στον Γιαννακόπουλο τι έγινε με Ολυμπιακό - Ναι, το μέλλον μου ίσως είναι στην Ελλάδα» (vid)

Ο Μάικ Τζέιμς ποτέ δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Το ίδιο έκανε και στη μεγάλη συνέντευξή του στο Sportal. Ο Ολυμπιακός, η Μονακό, η σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλό, το μέλλον του και πολλά ακόμα, σε ένα απολαυστικό βίντεο...

Ο Μάικ Τζειμς φαίνεται να λέει στο αφιέρωμα της Euroleague για τον εαυτό του: «Δουλεύεις όλη σου τη ζωή για να γίνεις ο καλύτερος στο επάγγελμά σου. Πιστεύω πως είμαι μοναδικός. Το γεγονός ότι προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου και ότι έχω υψηλούς στόχους με έχει φέρει ως εδώ. Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορώ να κάνω και άλλοι δεν μπορούν».

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην Euroleague, ο Μάικ Τζέιμς έχει αγωνιστεί 269 φορές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση εκ των οποίων τις 185 ως βασικός και είχε : 16.5 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά παιχνίδι. Φέτος, έχει ανεβάσει ακόμη περισσότερο τους μέσους όρους του με την Μονακό, έχοντας 19.4 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 1.3 κλεψίματα σε 31 λεπτά συμμετοχής.

🔴Sportal Euroleague Show με Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Πέμπτης