Στο νοσοκομείο του Βελιγραδίου με σοβαρό πρόβλημα υγείας ο φροντιστής του Παναθηναϊκού

Στο νοσοκομείο του Βελιγραδίου με σοβαρό πρόβλημα υγείας ο φροντιστής του Παναθηναϊκού

Ηλίας Λαλιώτης 20:44 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 29.05.2024

Σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου με σοβαρό πρόβλημα υγείας νοσηλεύεται ο φροντιστής του Παναθηναϊκού AKTOR, Πάρης Δερμάνης από το απόγευμα της Μ. Τετάρτης (1/5).

Δύσκολη στιγμή για την ομάδα του Παναθηναϊκού πριν από το καθοριστικό Game 4 των playoffs της EuroLeague κόντρα .

Ο Πάρης Δερμάνης, ένα από τα πιο αγαπητά και παλιότερα μέλη της «πράσινης» οικογένειας, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου από την Μ. Τετάρτη μετά από πρόβλημα υγείας.

Η κινητοποίηση όλων στον Παναθηναϊκό ήταν μεγάλη, ενώ το ίδιο συνέβη και με την ομάδα της Παρτιζάν, η οποία στάθηκε στο πλευρό του Τριφυλλιού και πρόσφερε κάθε δυνατή βοήθεια, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους «πράσινους», ενώ ο Ζόραν Σάβιτς πήγε και στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, κομβικό ρόλο για να δοθεί στον Πάρη Δερμάνη η άμεση ιατρική βοήθεια που χρειαζόταν, έπαιξε το γεγονός ότι υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο της Χάλα Πιονίρ.

Κάτι για το οποίο υποχρεούται η γηπεδούχος ομάδα, αλλά δεν το είχε κάνει στις προηγούμενες προπονήσεις. Ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε στην EuroLeague και ευτυχώς την Μ. Τετάρτη υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο, το οποίο ήταν καθοριστικό για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Άπαντες από την πλευρά των «πράσινων» βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του αγαπημένου σε όλους Πάρη.

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Μακάμπι - Παναθηναϊκός για το Game 4