Η Μάλαγα θέλει τον Μπαλτσερόφσκι!

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι

i

© Intime

Η Μάλαγα θέλει τον Μπαλτσερόφσκι!

Γιάννης Πάλλας 20:00 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 21.05.2024

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Όσκαρ Ερέρος η Μάλαγα ενδιαφέρεται για τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι

Στο στόχαστρο της κατόχου του τροπαίου του Basketball Champions League Μάλαγα βρίσκεται ο Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι, σύμφωνα με τον ισπανό δημοσιογράφο Όσκαρ Ερέρος!

Ο Πολωνός σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι από την Γκραν Κανάρια στην Ελλάδα με την αποπληρωμή του buy out, φαίνεται ότι μπορεί να επιστρέψει ξανά στη Liga Endesa.

Ειδικότερα, όπως υποστηρίζει ο Ισπανός δημοσιογράφος, Όσκαρ Ερέρος, η Μάλαγα, ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Μπαλτσερόφσκι, προκειμένου να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών για τη νέα χρονιά.

Στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο «X» o Ερέρος αναφέρει: «Η Oυνικάχα ενδιαφέρεται πολύ για την επιστροφή του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι την επόμενη σεζόν. Ο Πολωνός αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό (6π, 4,3 και 8 β. στο ελληνικό πρωτάθλημα και 3π και 1,3 στη Euroleague). Ο Μπαλτσερόφσκι μπορεί να επιστρέψει στην ACB όπου έπαιζε ήδη με την Γκραν Κανάρια».

Όλα αυτά βέβαια παραμένουν ρευστά, καθώς μέχρι το τέλος της σεζόν πολλά μπορούν να ανατραπούν, αλλά το ενδιαφέρον της Μάλαγα μοιάζει να είναι ουσιαστικό, καθώς φαίνεται πως θα έχει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της τη νέα χρονιά.