Μανοϊλοβιτς στο Sportal για την άνοδο του Τρίτωνα: «Τώρα αμφισβητήστε μας όσο θέλετε»

Νεμάνια Μανοϊλοβιτς

Μανοϊλοβιτς στο Sportal για την άνοδο του Τρίτωνα: «Τώρα αμφισβητήστε μας όσο θέλετε»

Χρήστος Τσάλτας 19:33 - 27.05.2023

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πιο μεγάλης νίκης του Τρίτωνα τη φετινή σεζόν, ο Νεμάνια Μανοϊλοβιτς, περιγράφει στο Sportal τα συναισθήματά του για την κατάκτηση της ανόδου με την ομάδα των Σεπολίων και στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Μια γεμάτη και έντονη σεζόν είχε το happy end που όλοι ήθελαν στον Τρίτωνα. Η ομάδα των Σεπολίων με εκπληκτικό 40λεπτο, στον ημιτελικό με το Ψυχικό κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα και στο φινάλε να γράψει ιστορία.

Το τελικό 79-77 χάρισε την άνοδο στην ομάδα των Σεπολίων, που στο πιο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν είχε έναν παίκτη σημείο αναφοράς. Ο Νεμάνια Μανοϊλοβιτς βγήκε μπροστά την κατάλληλη στιγμή και με εμφάνιση... καριέρας οδήγησε την ομάδα του σε θρίαμβο.

Ο Σέρβος γκαρντ, που ήρθε στα μέσα της σεζόν, λόγω των αλλαγών στο ρόστερ, μίλησε στο Sportal αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του και εξήγησε τι σημαίνει για τον ίδιο η άνοδος αυτή.

Έγραψε ιστορία ο Τρίτων: «Λύγισε» το Ψυχικό και επιστρέφει στα «μεγάλα σαλόνια»
Α2 ΑΝΔΡΩΝ

18:36 - 27.05.2023

Έγραψε ιστορία ο Τρίτων: «Λύγισε» το Ψυχικό και επιστρέφει στα «μεγάλα σαλόνια»

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό 40λεπτο, ο Τρίτων κατάφερε να γράψει ιστορία, καθώς επικράτησε του Ψυχικού (79-77) και πανηγύρισε την άνοδο στην Basket League της νέας σεζόν, επιστρέφοντας στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από 34 χρόνια. Μεγάλη εμφάνιση από τον Μανοϊλοβιτς, δεν αρκούσε το κρεσέντο του Σεγκού στο Ψυχικό.

Αρχικά, ο μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών περιέγραψε τα συναισθήματά του. «Αυτή τη φορά έπρεπε να περιμένουμε. Το έλεγα πριν από το παιχνίδι με το Ψυχικό, ήταν κάτι που περίμενα από το φινάλε της περσινής σεζόν. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν μαζί μας και τους συμπαίκτες μου που με πίστευαν μέχρι το φινάλε.

Είμαι χαρούμενος που ο Τρίτων με έφερε και πάλι πίσω και ζήσαμε αυτή τη στιγμή. Όλοι με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή. Υπήρχαν κάποιοι που δεν πίστευαν σε εμάς και μας αμφισβητούσαν, ειδικά όταν έφυγαν κάποιοι παίκτες. Θέλω να τους πω, αμφισβητείστε μας τώρα».

Στον ημιτελικό με το Ψυχικό ο Τρίτων ήταν αουτσάιντερ, ομως κάτι τέτοιο ουδέποτε δεν πτόησε την ομάδα του. «Από την πρώτη στιγμή πιστεύαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Το Ψυχικό έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και τους εύχομαι τα καλύτερα. Εμείς από την πλευρά μας δεν τα παρατήρσαμε ποτέκ αι το δείξαμε ξανά».

Όσο για τη σημασία της ανόδου για τον ίδιο η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη. «Αυτή η άνοδος σημαίνει τα πάντα για μένα. Είναι τρομερή στιγμή. Το θέλαμε πολύ. Αυτή η άνοδος μπορεί να αλλάξει την ζωή όλων των παιδιών. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Τα καταφέραμε και εγώ είμαι παρών σε αυτή τη τη σπουδαία στιγμή του οργανισμού. Είμαι τρομερά χαρούμενος».