Marca: «Η Μπάγερν του Λάσο και ο Ολυμπιακός θέλουν τον Χάνγκα»

Άνταμ Χάνγκα

i

Euroleague

Marca: «Η Μπάγερν του Λάσο και ο Ολυμπιακός θέλουν τον Χάνγκα»

Νίκος Καλαμπάκας 20:52 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:09 - 21.06.2023

Το μέλλον του Άνταμ Χάνγκα στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι αβέβαιο και η Marca σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ούγγρο σμολ φόργουορντ.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ισπανικές ομάδες τελείωσαν χθες, με τη «σκούπα» της Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον στα ρεπορτάζ των ΜΜΕ πρωτοστατούν τα σενάρια για την επόμενη ημέρα. 

Η Marca καταπιάνεται με το πλάνο της ανανέωσης της Ρεάλ Μαδρίτης και μέσα στο ρεπορτάζ της αναφέρει και το όνομα του Ολυμπιακού. Οι Ισπανοί επισημαίνουν ότι ο Άνταμ Χάνγκα είναι σε ένα γκρουπ επτά παικτών των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν το 2023, τονίζοντας ότι τον παίκτη έχουν ήδη προσεγγίσει άνθρωποι του Ολυμπιακού και της Μπάγερν. 

Αναφερόμενοι μάλιστα στους Βαυαρούς, τονίζουν το όνομα του Πάμπλο Λάσο, του πρώην κόουτς της Ρεάλ που στο μέλλον θα κοουτσάρει τη Μπάγερν.  

«Όσο για τους Άνταμ Χάνγκα και Ουίλιαμ Γκος, δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν στη Ρεάλ. Ο Ούγγρος φόργουορντ είναι αμυντικός παίκτης και μπορεί να παίξει ως πόιντ γκαρντ, είναι 34 ετών και ο σύλλογος δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν ενεργοποιήσει την οψιόν που έχει για έναν ακόμα χρόνο. Θα εξαρτηθεί από το αν η αγορά προσφέρει κάτι καλύτερο και προσιτό. Αν δεν συνεχίσει πάντως ενδιαφέρονται για αυτόν η Μπάγερν Μονάχου του Πάμπλο Λάσο και ο Ολυμπιακός», αναφέρουν οι Ισπανοί στο δημοσίευμά τους.

Παρακολουθεί την αγορά ο Ολυμπιακός αλλά πρώτα οι Έλληνες

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την αγορά, αφού έχει αρκετές εκκρεμότητες για τη νέα σεζόν. Τα θέματα που καίνε αυτή τη στιγμή τον Ολυμπιακό είναι τα συμβόλαια των Σλούκα, Παπανικολάου και Βεζένκοφ, αφού αυτά θα καθορίσουν και τις ανάγκες της νέας σεζόν. 

Οπότε για να κινηθεί για κάποιον παίκτη ο Ολυμπιακός, θα πρέπει πρώτα να ξέρει τι έχει συμβεί με τους τρεις προαναφερόμενους. Η υπόθεση του Κώστα Σλούκα είναι αυτή που «καίει» περισσότερο την ομάδα του Πειραιά. Ο Έλληνας γκαρντ έχει κάποια απόσταση με τον προπονητή του όσον αφορά τη φιλοσοφία, γεγονός που έχει βάλει τις δύο πλευρές σε διαπραγματεύσεις. Σύντομα θα υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το θέμα της παραμονής ή όχι, του Κώστα Σλούκα. 

Στο μυαλό του Μπαρτζώκα: Οι σκέψεις για τον «πενταδάτο» Σλούκα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:26 - 21.06.2023

Στο μυαλό του Μπαρτζώκα: Οι σκέψεις για τον «πενταδάτο» Σλούκα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται στην περίοδο που κάνει διάφορα σενάρια στο μυαλό του, προκειμένου να στήσει τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Ένα από αυτά είναι η μεταφορά του Σλούκα στην βασική πεντάδα.

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα πρέπει πρώτα να μάθει την προσφορά των Κινγκς και μετά να μιλήσει με τους Πειραιώτες, ενώ ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου λογικά θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα.