Αποθέωση για Μάριο Χεζόνια: «Είναι ο νέος ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης»

Μάριο Χεζόνια

Αποθέωση για Μάριο Χεζόνια: «Είναι ο νέος ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης»

Χρήστος Τσάλτας 19:16 - 27.11.2023

Ο Μάριο Χεζόνια έχει βγει μπροστά για την Ρεάλ Μαδρίτης, στα τελευταία παιχνίδια, με τον Κροάτη φόργουορντ να χαρακτηρίζεται ως ο νέος ηγέτης των Μαδριλένων στα τελευταία παιχνίδια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει χωρίς απώλειες σε Ισπανία και Euroleague, έχοντας καταλάβει την κορυφή και στις δύο διοργανώσεις στις οποίες αγωνίζεται. Μετά την πρώτη ήττα στη σεζόν, από την Ουνικάχα Μάλαγα, οι Μαδριλένοι έβγαλαν αντίδραση.

Κόντρα σε Άλμπα Βερολίνου και Ανδόρρα έφτασαν σε διαδοχικές νίκες, χωρίς να χρειαστεί να πατήσουν το γκάζι ιδιαίτερα. Πήραν όμως το αποτέλεσμα και αυτό ήταν που κράτησε τόσο ο Τσους Ματέο, όσο και οι συνεργάτες του, στο τέλος της ημέρας.

Κοινός παρονομαστής, πέραν του θετικού αποτελέσματος, ήταν ένας παίκτης που με την παρουσία του κάνει συστηματικά την διαφορά στο παιχνίδι της ομάδας του. Ο Μάριο Χεζόνια έχει βγει μπροστά και δείχνει πως μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από συμπληρωματική λύση στο ροτέισιον των Μαδριλένων.

Στις αναμετρήσεις αυτές ο Χεζόνια ήταν... Super Mario. Κόντρα στην ομάδα του Βερολίνου μέτρησε 26 πόντους με 5/7 σουτ, ενώ στην αναμέτρηση της Κυριακής το κοντέρ έγραψε 21 πόντους, ξανά με 5/7 σουτ. 47 πόντοι από τον Κροάτη φόργουορντ, που επιβεβαιώνει την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Μάλιστα η Marca τον χαρακτηρίζει «νέο ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης», «Ηγέτης σε μια ομάδα που έχει άλλα... αφεντικά, όπως ο Φακούντο Καμπάτσο, ο Έντι Ταβάρες ή ο Ντζάναν Μούσα και δίπλα σε αυτούς διεκδικεί τη θέση αυτή», ανέφερε ο Μέσο από τη Μαδρίτη, που κάνει εκτενή αναφορά στα πεπραγμένα του άλλοτε φόργουορντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος φέτος διανύει εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της ομάδας από τη Μαδρίτη.

Όλα αυτά λίγο πριν αρχίσουν τα πολύ δύσκολα για την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει στον ορίζοντα μια πολύ απαιτητική αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο Βελιγράδι, όπου στόχος είναι η διατήρηση του αήττητου στην Euroleague. Εν συνεχεία, ακολουθεί η αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, στην Κωνσταντινούπολη αλλά και η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπρεογκάν για το πρωτάθλημα. «Ένα πλήρες μενού με δύο ευρωπσϊκά παιχνίδια με ομάδες που είναι υποψήφιες για πλέι οφ και μια ομάδα την οποία ο Χεζόνια βοηθάει ώστε να θέτει νέο ρυθμό», ανέφερε η Marca χαρακτηριστικά.