Ανατροπή: Κοντά σε νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ ο Χεζόνια!
i

© Euroleague Basketball

Ανατροπή: Κοντά σε νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ ο Χεζόνια!

Γιώργος Γαβριλάκης 15:10 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 06.06.2024

Δημοσιογράφος που συνεργάζεται με το ραδιόφωνο της Marca αποκάλυψε πως η οριστική συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωση του συμβολαίου με τον Μάριο Χεζόνια βρίσκεται πάρα πολύ κοντά!

Όπως ξαφνικά αποφάσισε να προσφέρει στον Έντι Ταβάρες ό,τι ακριβώς ήθελε να ακούσει (μακροχρόνιο συμβόλαιο και πολλά εκατομμύρια), το ίδιο φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης και με τον Μάριο Χεζόνια.

Για μήνες ο Κροάτης φόργουορντ, φαινόταν πως ήταν εξαιρετικά δύσκολο (αν όχι απίθανο) να παραμείνει στη Βασίλισσα και πως το κοινό ενδιαφέρον για νέα συνεργασία με τον Παναθηναϊκό θα έπαιζε τον ρόλο του στις εξελίξεις. Πλέον όμως, όλα φαίνεται πως εντάσσονται σε μία διαφορετική βάση.

Κι αυτό γιατί τα δημοσιεύματα από την Ισπανία που εσχάτως είχαν αρχίσει να παίρνουν άλλη τροπή και να αυξάνεται η περίπτωση παραμονής του στη Μαδρίτη, τώρα ήρθε η αποκάλυψη του Ραμόν Αλβέρεθ ντε Μον, ο οποίος είναι δημοσιογράφος που συνεργάζεται με το ραδιόφωνο της Marca και που αναφέρει πως «οι διαπραγματεύσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Μάριο Χεζόνια βρίσκονται πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία για νέο συμβόλαιο». Απλώς ακόμα «δεν είναι τίποτα 100% σίγουρο».

Ταυτόχρονα, η Ρεάλ Μαδρίτης, πέραν από τις περιπτώσεις των ανανεώσεων συμβολαίων από τις οποίες αναμένεται να... ξεφύγει ο Βενσάν Πουαριέ, ο οποίος έχει δεχθεί μία ακαταμάχητη πρόταση από την Αναντολού Εφές, ασχολείται και με τις επικείμενες προσθήκες. Και μία από τις πρώτες -αν όχι η πρώτη- αναμένεται να είναι αυτή του 26χρονου γκαρντ από τη Δομινικανή Δημοκρατία, Αντρές Φέλιξ, για τον οποίο η Βασίλισσα είναι διατεθειμένη να πληρώσει 500.000 δολάρια στην Μπανταλόνα για να τον αποκτήσει.