Κλείνει τον Γιαννόπουλο το Μαρούσι

Χάρης Γιαννόπουλος

Κλείνει τον Γιαννόπουλο το Μαρούσι

Χρήστος Τσάλτας 13:03 - 21.07.2023

Το Μαρούσι καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η ομάδα των βορείων προαστίων βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Χάρη Γιαννόπουλου.

Έπειτα από μια απόλυτα πετυχημένη σεζόν στην Elite League, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά και την άνοδο στην Basket League πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για την ερχόμενη σεζόν. Η ομάδα των βορείων προαστίων επιστρέφει στα «μεγάλα σαλόνια» και στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παλεύει απέναντι σε κάθε αντίπαλο επί ίσοις όροις.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και ετοιμάζεται για την ερχόμενη σεζόν. Ο έμπειρος προπονητής θα παραμείνει στη θέση του για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο, «χτίζοντας» το ρόστερ της ομάδας που θα αγωνιστεί και πάλι στη μεγάλη κατηγορία.

Το πλάνο του Αμαρουσίου είναι η δημιουργία ενός γεμάτου ρόστερ, δίνοντας έμφαση στο ελληνικό στοιχείο. Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μια σημαντική κίνηση.

Γιώργος Σκαραφίγκας

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Χάρης Γιαννόπουλος βρίσκεται προ των πυλών του κλειστού του Αγίου Θωμά. Ο έμπειρος σουτέρ είναι ελεύθερος στην αγορά, έπειτα από την σεζόν που πραγματοποίησε με τον Κολοσσό Ρόδου και το Μαρούσι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του, ώστε να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία ενόψει της νέας σεζόν.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο έμπειρος άσος αγωνίστηκε σε 17 αγώνες, μετρώντας 10,4 πόντους, 4,9 ριμπάουντ, 44,1% στα δίποντα και 36,1% στα τρίποντα, ως μια πολύ αξιόπιστη πηγή σκοραρίσατος από μέση και μακρινή απόσταση.