Με αμφίβολο τον Γκουντάιτις ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Εφές

Με αμφίβολο τον Γκουντάιτις ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Εφές

Πάρης Τσελεπίδης • 12:38 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη και το αυριανό παιχνίδι του (23/12) με την Αναντολού Εφές για την Euroleague χωρίς τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Μποχωρίδη ενώ αμφίβολος είναι ο Γκουντάιτις.

Τα προβλήματα δεν λείψανε για τον Παναθηναϊκό στην πορεία του στη φετινή Euroleague εν όψει του αυριανού παιχνιδιού στην Κωνσταντινούπολη με την Αναντολού Εφές (23/12, 19:30). Στην Αθήνα έμειναν οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Μποχωρίδης λόγω ίωσης ενώ αμφίβολος είναι ο Γκουντάιτις.

Οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (ενοχλήσεις στην μέση) και Λευτέρης Μποχωρίδης (διάστρεμμα) δεν ταξίδεψαν με την αποστολή του Παναθηναϊκού που αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη και το παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της EuroLeague παραμένοντας στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Αρτούρας Γκουντάιτις, καθώς ο διεθνής Λιθουανός σέντερ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση. Στα ευχάριστα για τον Παναθηναϊκό και τον τεχνικό του Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν η επιστροφή του Μάριους Γκριγκόνις στις προπονήσεις και που όλα δείχνουνε ότι θα δώσει το παρών.