Με Έβανς και κόσμο η Καρδίτσα κόντρα στον Απόλλωνα

Με Έβανς και κόσμο η Καρδίτσα κόντρα στον Απόλλωνα

Sportal newsroom 15:52 - 27.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 27.01.2023

Με τον Σον Έβανς να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών με την φανέλα της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό και τον κόσμο της ομάδας να δίνει βροντερό παρών στις κερκίδες ο στόχος είναι ένας. Η επιστροφή στις νίκες μετά από 12 αγωνιστικές.

Επί ποδός βρίσκεται η Καρδίτσα για το πολύ κρίσιμο εντός έδρας ματς της Κυριακής (29/01, 17:00) όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Πάτρας και θέλει πάση θυσία νίκη που θα της επιτρέψει να ξεκινήσει τη δική της αντεπίθεση στο δρόμο για την παραμονή της στην Basket League. Οι «κυανόλευκοι» προετοιμάζονται πυρετωδώς για ένα εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι και γνωρίζουν πως η έδρα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» μπορεί να κάνει τη διαφορά παρόντος και του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος. Του Αμερικανού Σον Έβανς.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ για την ολοκλήρωση των αλλαγών στο ρόστερ και αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία της παρουσίας του κόσμου στο Κυριακάτικο ματς που έχει χαρακτήρα τελικού: «Ολοκληρώθηκε ένας σημαντικός κύκλος για την ομάδα με προσθήκες κι αφαιρέσεις παικτών, ο οποίος είναι πάντα ένα δύσκολο κομμάτι. Βρήκαμε το τελικό μας ρόστερ και από την Κυριακή ξεκινάει μια σειρά πολύ σημαντικών παιχνιδιών για εμάς στα οποία στόχος είναι η νίκη που θα πρέπει να πάρουμε. Θέλουμε ο κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια, αρχής γενομένης από την Κυριακή και σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γκιουζέλης ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για μία σειρά κρίσιμων αγώνων που έρχονται, με πρώτο και κύριο το ματς της Κυριακής: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι το οποίο είναι τελικός και πρέπει να ξεκινήσουμε από αυτό για μία σειρά αγώνων με χαρακτήρα τελικού. Θέλουμε ο κόσμος να είναι μαζί μας και να μας στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια».

Εν τω μεταξύ η διοίκηση της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τζίμι Μπέχαϊμ. Σε αυτήν φρόντισε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.