Με Μάιερς και Μπαρτ ο Ιωνικός κόντρα στην Καρδίτσα

Μάικλ Μάιερς

i

Astana BC

Με Μάιερς και Μπαρτ ο Ιωνικός κόντρα στην Καρδίτσα

Πάρης Τσελεπίδης • 16:48 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Μάιερς και Μπαρτ προπονήθηκαν με τον Ιωνικό και θα ενισχύσουν τους Νικαιώτες στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κατηγορία, στον «τελικό» με την Καρδίτσα για τη τελευταία αγωνιστική της Basket League.

Στην Αθήνα για τον Ιωνικό βρίσκεται ο Μάικ Μάιερς ο οποίος πάτησε στη χώρα μας από χθες Κυριακή (2/4). Μαζί του ενσωματώθηκε στην ομάδα και ο Στιβ Μπαρτ που είχε έρθει από το βράδυ της Παρασκευής και αφού είχε χάσει την πτήση του. Οι δύο ξένοι για την ομάδα της Νίκαιας έχουν έρθει προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα στον «τελικό» παραμονής που θα δώσουν κόντρα στην Καρδίτσα το προσεχές Σάββατο (8/4).

Ο Άγγελος Τσίκληρας ο οποίος επέστρεψε στον Ιωνικό, καλείται πλέον να επιλέξει με ποιους ξένους θα πάει η ομάδα του σε αυτό το παιχνίδι, αφού αυτή τη στιγμή οι Νικαιώτες έχουν οκτώ και οι δύο θα πρέπει να κοπούν. Ο ένας για να μείνουνε εφτά ώστε να ενσωματωθεί στην Basket League και το ποιος θα αποτελέσει παρελθόν και ο δεύτερος θα κοπεί την ημέρα του αγώνα μέχρι τις 12:00 για να διαμορφωθεί η εξάδα που θα αγωνιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, επικρατέστερος να κοπεί καταρχήν από τους υπάρχοντες εφτά του Ιωνικού στην Basket League είναι είναι ο Άνχελ Νούνιες, ενώ ένας ακόμα θα τον ακολουθήσει. Στην περίπτωση αυτή λογικά αναμένεται να μην αγωνιστεί στην Καρδίτσα ένας από τους Ντάντε Χόκινς και Νταβόντε Χόκινς.

Για την ιστορία  Ιωνικός αντιμετωπίζει την Καρδίτσα το Σάββατο 8 Απριλίου. Το μοναδικό από όλα της τελευταίας αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την πρώτη από τις δύο ημέρες και το τζάμπολ του θα γίνει στις 19:15. Η ομάδα που θα νικήσει θα παραμείνει στην κατηγορία καθώς αμφότεροι έχουνε ρεκόρ 4-17 ενώ ο ηττημένος θα αποχαιρετήσει και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Elite League.