Με Μποχωρίδη στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός
i

Λευτέρης Μποχωρίδης / © Intime

Με Μποχωρίδη στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός

Sportal newsroom 20:29 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:29 - 31.01.2023

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ακολούθησε μέρος του προγράμματος στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και όπως όλα δείχνουνε θα ακολουθήσει αύριο την αποστολή για την Ισπανία και τα δύο παιχνίδια της διαβολοβδομάδας.

Στα ευχάριστα της σημερινής ημέρας για τον Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν το γεγονός ότι ο Λευτέρης Μποχωρίδης έβγαλε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Της μοναδικής εν Ελλάδι για την διαβολοβδομάδα που ακολουθεί στην Euroleague επί ισπανικού εδάφος με αντιπάλους τις Ρεάλ στην Μαδρίτη και Μπασκόνια στη Βιτόρια.

Η εξέλιξη με τον διεθνή γκαρντ είχε σαν αποτέλεσμα να προσφέρει χαμόγελα στον Μαυροβούνιο τεχνικό. Πολύ απλά γιατί όλα δείχνουνε πως θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή την Τρίτη και λογικά θα μπορέσει ακόμη και να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Σε αντίθεση με τον Μποχωρίδη εκτός παραμένουν οι Ματέους Πονίτκα (διάστρεμμα) και Λευτέρης Μαντζούκας (λαγονοψοΐτης). Αμφότεροι θα παραμείνουνε στην Αθήνα συνεχίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλουνε ώστε να είναι το συντομότερο δυνατό έτοιμοι. Και πιο συγκεκριμένα για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ που θα διεξαχθεί στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου της Κρήτης 16 με 19 Φεβρουαρίου.

Tags: