Με Πακ αντί του Νότε ο Άρης στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό
i

© Intime

Με Πακ αντί του Νότε ο Άρης στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 16:52 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 14.01.2023

Άσχημα μαντάτα για τον Άρη παραμονή του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ καθώς ο JD Νότε αποκλείστηκε της αποστολής με τον Ρισόντ Πακ να παίρνει τη θέση του.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι (15/01, 15:45, ΕΡΤ3) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον JD Νότε.

Ο JD Νότε αποχώρησε από την προπόνηση λόγω στομαχικών διαταραχών και έμεινε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Για αυτό τη θέση του στο ρόστερ πήρε ο Ρισόντ Πακ, που έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι της φετινής χρονιάς. Αυτό της ήττας με 92-90 στο Περιστέρι για την 6η αγωνιστική.

Κατά τα άλλα η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση στο PAOK Sports Arena. Οι Σεβέζ Γκούντγουιν και ο Σταύρος Σχίζας ακολούθησαν ένα μέρος της και παρά το ότι θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα αγωνιστούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αποστολή του Άρη θα συνοδέψουνε ο πρόεδρος της ΚΑΕ , Χάρης Παπαγεωργίου και ο αντιπρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης.

Σιγάλας: «Να παίξουμε όπως έχουμε σχεδιάσει»

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Γιώργος Σιγάλας, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Γνωρίζουμε με ποια ομάδα παίζουμε. Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι η ίδια ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο, αφενός επειδή πλέον είναι πιο δεμένοι ως σύνολο, αφετέρου διότι ο ερχομός του Μπέικον τους ανέβασε επίπεδο επιθετικά.

Θεωρώ ότι ο στόχος μας είναι να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα στο παιχνίδι, να παίξουμε όπως εμείς έχουμε σχεδιάσει, ώστε να υπάρχουν οφέλη και για τη συνέχεια της δικής μας πορείας, αλλά και για να διεκδικήσουμε τις όποιες ελπίδες μας για κάτι καλό μέσα από το παιχνίδι».