Μεγάλο παιχνίδι στο Μονακό, «μάχες» σε Κάουνας και Βαλένθια

Μεγάλο παιχνίδι στο Μονακό, «μάχες» σε Κάουνας και Βαλένθια

Χρήστος Τσάλτας 08:33 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:42 - 19.01.2024

Η Μονακό υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης (21:00) στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας, για την 22η αγωνιστική, την ώρα που ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιστρέφει στο Κάουνας ως αντίπαλος, ενώ η Βαλένθια υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο σε κρίσιμη αναμέτρηση για την «μάχη» της οκτάδας.

Καταιγιστική δράση για ακόμα μια μέρα στην Euroleague, με το ενδιαφέρον για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, αλλά και στο καλύτερο πλασάρισμα εντός αυτών να παραμένει αμείωτο.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει, από το πρόγραμμα της ημέρας, είναι αυτό ανάμεσα στην Μονακό και την Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, μετά την «βαριά» ήττα από τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ θέλει να βγάλει αντίδραση κόντρα στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Η Ρεάλ από την πλευρά της, θέλει ακόμα μια εκτός έδρας νίκη, για να εδραιώσει την παρουσία της στην κορυφή και να μεγαλώσει τη διαφορά από Μπαρτσελόνα και Βίρτους Μπολόνια.

Η είδηση των τελευταίων ωρών είναι η επάνοδος του Ελί Οκόμπο στη δράση. Ο Γάλλος πλέι μέικερ θα ενισχύσει κανονικά τους Μονεγάσκους, καθώς η τιμωρία του ολοκληρώθηκε και πλέον είναι διαθέσιμος για τον Ομπράντοβιτς, σε ένα πολύ σημαντικό, από κάθε άποψη, παιχνίδι.

Σημαντική αναμέτρηση στο Κάουνας, με την Ζαλγκίρις, του Αντρέα Τρινκιέρι, να υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε, στην επιστροφή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Λιθουανία. Η Φενέρ είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα και θέλει να παραμείνει σε τροχιά τετράδας, την ώρα που η Ζαλγκίρις θέλει να διατηρήσει ακέραιες τις όποιες ελπίδες έχει για μια θέση στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης.

Στην Fonteta, η Βαλένθια θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο, που αναμένεται να έχει στη σύνθεσή της τον Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ για πρώτη φορά στην φετινή Euroleague. Οι δύο ομάδες παλεύουν για μια θέση στην 10άδα και το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Τα παιχνίδια της ημέρας στην Euroleague:

Ζαλγκίρις - Φενέρμπαχτσε (20:00)

Μονακό - Ρεάλ Μαδρίτης (21:00)

Παναθηναϊκός AKTOR - Παρτίζαν (21:15)

Βαλένθια - Αρμάνι Μιλάνο (21:30)

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Παρτίζαν και όλη τη δράση της Παρασκευής