Μεσίνα: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Euroleague»
i

© Intime

Μεσίνα: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Euroleague»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:42 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:48 - 02.03.2023

Ο Ετόρε Μεσίνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, ενόψει της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο (3/3, 21:30).

Ο Ετόρε Μεσίνα αποθέωσε τον Ολυμπιακό, με τον Ιταλό κόουτς να τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι η καλύτερη ομάδα της Euroleague, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον τρόπο παιχνίδι της του συνόλου του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Επιπλέον μίλησε για την ομάδα του και τόνισε πως θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερη από ό,τι δείχνει το ρεκόρ της, ενώ στάθηκε και στην βράβευση του Βλάντιμιρ Μίτσοφ.

Μπαρτζώκας: «Αυτό είναι το μέγεθος του Ολυμπιακού, να έχει τον κόσμο μαζί του όπου παίζει»
EUROLEAGUE

16:25 - 02.03.2023

Μπαρτζώκας: «Αυτό είναι το μέγεθος του Ολυμπιακού, να έχει τον κόσμο μαζί του όπου παίζει»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο, μίλησε για τον αγώνα, για το δυστύχημα στα Τέμπη, ενώ μεταξύ άλλων έκανε λόγο και τους φίλους των «ερυθρολεύκων», που θα βρεθούν στην Ιταλία για το παιχνίδι.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός στο εν λόγω ματς θα παίξει με μαύρες εμφανίσεις, στη μνήμη των θυμάτων από την τραγωδία στα Τέμπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έτορε Μεσίνα:

«Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της Euroleague μέχρι στιγμής. Ο Ολυμπιακός παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο χάρη στο σύστημά τους, το οποίο αξιοποιεί την ομαδικότητα και το ατομικό ταλέντο των παικτών τους. Ένα σύστημα που βασίζεται σε μία συμπαγής και επιθετική άμυνα και παράλληλα σε συνεχή κίνηση της μπάλας στην επίθεση.

Για εμάς, είναι μία τεράστια ευκαιρία να μετρήσουμε τους εαυτούς μας κόντρα σε έναν καλύτερο αντίπαλο και να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από το ρεκόρ που έχουμε τώρα. Επίσης, θα είναι μία ξεχωριστή νύχτα για τον σπουδαίο Βλάντο Μίτσοf, ο οποίος μετά την απόσυρσή του, θα είναι μαζί μας και θα λάβει την αναγνώριση που του αξίζει».