Μπουρούσης: «Στόχος μας η παραμονή στην Basket League»
i

©InTime

Μπουρούσης: «Στόχος μας η παραμονή στην Basket League»

Sportal newsroom 23:32 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:32 - 25.08.2023

Ο «ισχυρός άνδρας» της Καρδίτσας Γιάννης Μπουρούσης έδωσε το σύνθημα για τη νέα χρονιά

Η παραμονή στην κατηγορία είναι το ζητούμενο για την Καρδίτσα και τη νέα χρονιά στην Basket League, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Γιάννη Μπουρούση.

Ο «ισχυρός άνδρας» της Θεσσαλικής ομάδας στην «πρώτη» συγκέντρωση του αγωνιστικού τμήματος έστειλε το μήνυμα προς όλους, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα υλοποιηθεί ο στόχος.

Αρχικά καλωσόρισε τους νέους αθλητές και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι φέτος η ομάδα έχει μεγαλύτερη εμπειρία σε όλους τους τομείς. «Ήταν ένα μεγάλο σχολείο για εμάς η περσινή χρονιά» υποστήριξε.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος τόνισε ότι «η ομάδα άλλαξε όλους σχεδόν τους παίκτες αν και ήθελε να κρατήσει κάποιους από την περσινή ομάδα όπως για παράδειγμα τον Γκάλινατ ή και τον Έβανς, αλλά για οικονομικούς λόγους αυτό δεν ήταν εφικτό. Από εκεί και πέρα ο προπονητής επέλεξε τους παίκτες που πιστεύει ότι μπορούν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία, - γιατί αυτός είναι ο στόχος μας- ελπίζω πιο ανώδυνα κι όχι με αυτό το άγχος και την πίεση που δικαιολογείται γιατί είναι μια καινούργια ομάδα».

O Άντονι Έντουαρντς στο Sportal: «Χρυσό με την Team USA και... MVP στο ΝΒΑ» (vid)
FIBA WORLD CUP

22:39 - 25.08.2023

O Άντονι Έντουαρντς στο Sportal: «Χρυσό με την Team USA και... MVP στο ΝΒΑ» (vid)

Ο ηγέτης της Team USA, Άντονι Έντουαρντς, μίλησε στην κάμερα του Sportal για το Παγκόσμιο Κύπελλο, την αυτοπεποίθησή του, αλλά και το παιχνίδι του, δηλώνοντας έτοιμος για μεγάλα πράγματα στη Μανίλα.

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο ο Γιάννης Μπουρούσης να σταθεί δίπλα στην ομάδα, περισσότερο από ότι στάθηκε πέρυσι.

«Πρέπει να δείξουν ότι μας στηρίζουν και μας βοηθάνε. Πρέπει να έρχονται στο γήπεδο» υπογράμμισε.