Το... κιτρινόμαυρο ευχαριστώ του Κουζμίνσκας για τη σεζόν στην AEK Betsson (pic)

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Το... κιτρινόμαυρο ευχαριστώ του Κουζμίνσκας για τη σεζόν στην AEK Betsson (pic)

Χρήστος Τσάλτας 00:26 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:44 - 29.05.2024

Η σεζόν της ΑΕΚ Betsson ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (18/05) και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας θέλησε να πει το δικό του «ευχαριστώ» με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Εξ αρχή η διασταύρωση της ΑΕΚ Betsson με τον Ολυμπιακό, στα playoffs της Stoiximan Basket League είχε ένα ξεκάθαρο φαβορί και ακόμα πιο ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο παρκέ, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να φτάνει ξεκούραστα στο 2-0 και στην πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Οι δύο αυτές ήττες έμελλε να είναι η τελευταία πράξη του... δράματος για την ΑΕΚ Betsson, η οποία είδε τη σεζόν της να ολοκληρώνεται το Σάββατο και τυπικά. Ήταν αυτό που απέμενε άλλωστε σε μια απόλυτα αποτυχημένη προσπάθεια, με την ομάδα του Ηλία Ζούρου να βρίσκεται πολύ μακριά από τα στάνταρ της.

Επιτέλους... τέλος και τώρα δεν πρέπει να χαθεί ούτε μέρα για την επόμενη σεζόν

Επιτέλους... τέλος και τώρα δεν πρέπει να χαθεί ούτε μέρα για την επόμενη σεζόν

Μια σεζόν που έμοιαζε με... μαρτύριο έφτασε στο τέλος της και τώρα ήρθε η ώρα η ΑΕΚ Betsson να κοιτάξει την επόμενη μέρα και να διορθώσει όσα δεν λειτούργησαν. Γράφει ο Χρήστος Τσάλτας.

Αν υπήρξε ωστόσο ένας παίκτης που ξεχώρισε και έκανε τη διαφορά, αυτός ήταν ο Μιντάουγκας Κουζμινσκας. Ο Λιθουανός φόργουορντ έδειξε ηγετική στόφα σε όλη την παρουσία του στην ομάδα, δείχνοντας πως αν και 34 ετών έχει την ικανότητα να επηρεάζει το παιχνίδι και να κάνει τη διαφορά. Το υψηλό μπασκετικό iq του, αλλά και η εξαιρετική επαφή του με το καλάθι αποτελούν δύο πολύ δυνατά στοιχεία του.

Ο Λιθουανός φόργουορντ αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας, που του έδειξε σεβασμό. Μάλιστα και ο ίδιος έδειξε να απολαμβάνει την παρουσία του στην ομάδα και φρόντισε με το πέρας των υποχρεώσεών του με την Ένωση να το αποτυπώσει με ένα σύντομο, αλλά άκρως γλαφυρό μήνυμα.

Ο «Κουζ» είπε το δικό του «ευχαριστώ» σε φόντο κιτρινόμαυρο και με μια φωτογραφία από το κλειστό των Λιοσίων, λίγο μετά την τελευταία αναμέτρηση της AEK Betsson για τη σεζόν 2023-24, που ξεκίνησε με τρομερές φιλοδοξίες, αλλά ολοκληρώθηκε άδοξα και πρόωρα.