Ο αγκώνας του Μπάρον έχει πρόβλημα και η Μιλάνο τον... ξεχνάει επ' αόριστον

Ο αγκώνας του Μπάρον έχει πρόβλημα και η Μιλάνο τον... ξεχνάει επ' αόριστον

Γιώργος Γαβριλάκης 11:28 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 14.02.2024

H Μιλάνο ενημερώθηκε από τους γιατρούς πως ο Μπίλι Μπάρον έχει σοβαρό πρόβλημα στον αγκώνα, που δεν λύθηκε από την επέμβαση που υποβλήθηκε το καλοκαίρι και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα - Υπάρχουν φήμες ακόμα και αποδέσμευση του 33χρονου Αμερικανού.

Όσο ο Μπίλι Μπάρον είναι υγιείς, αποτελεί έναν από τους καλύτερους σουτέρ στο κορυφαίο επίπεδο. Μόνο που ο Αμερικανός γκαρντ της Μιλάνο εδώ και πολλούς μήνες ταλαιπωρείται με έναν τραυματισμό που δεν λέει να τον... ξεφορτωθεί με τίποτα. 

Για να διορθωθεί το πρόβλημα στον αγκώνα του το καλοκαίρι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και όταν βγήκε ακολούθησε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που διήρκησε μήνες. Κι όταν επέστρεψε στη δράση, λίγο αργότερα τραυματίστηκε ξανά στο ίδιο σημείο. Προσπάθησε με ειδικές θεραπείες να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό, αλλά όπως οι γιατροί της ομάδας από τον ιταλικό βορρά ενημέρωσαν τον κόουτς Ετόρε Μεσίνα, καλά θα κάνει να τον ξεχάσει για αρκετό καιρό ακόμα. 

Ο 33χρονος Μπάρον, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχει αγωνιστεί μόνο σε τρία ματς της EuroLeague (με τον Παναθηναϊκό, την Βιλερμπάν και την Μπασκόνια), όλα τον μήνα Δεκέμβριο και σε αυτά κατέγραψε μέσο όρο 2,3 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 3 ασίστ

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν ένας από τους κομβικούς παίκτες της Μιλάνο και προσέφερε 11 πόντους μέσο όρο, ενώ στο βιογραφικό ου έχει κι άλλες σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Δυο με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (2020-2022) και μία με τον Ερυθρό Αστέρα (2019-20). 

Η οικογένεια Ντόρσεϊ... έκλεισε το μάτι στον Παναθηναϊκό ενόψει καλοκαιριού
EUROLEAGUE

11:27 - 13.02.2024

Η οικογένεια Ντόρσεϊ... έκλεισε το μάτι στον Παναθηναϊκό ενόψει καλοκαιριού

Την ώρα που ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συνεχίζει να νιώθει... άβολα στην Πόλη και την Φενέρμπαχτσε η προοπτική του Παναθηναϊκού AKTOR παραμένει στην επιφάνεια όχι μόνο από τον ίδιο, αλλά και από το περιβάλλον του.

Το μέλλον του πάντως, με την Μιλάνο, αλλά και γενικότερα στην EuroLeague, δεν φαίνεται ευοίωνο. Τα χρόνια έχουν περάσει και ένα πρόβλημα στον αγκώνα (ειδικά για έναν σουτέρ σαν και του λόγου του) μπορεί να αποδειχθεί... καταδικαστικό. Μάλιστα, υπάρχουν ήδη φήμες περί αποδέσμευσή του από την ομάδα του Τζόρτζιο Αρμάνι.