Προχωράει ως ΚΑΕ ο Μίλων και αγωνίζεται κανονικά στην Stoiximan Basket League

Προχωράει ως ΚΑΕ ο Μίλων και αγωνίζεται κανονικά στην Stoiximan Basket League

Χρήστος Τσάλτας 23:00 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 11.06.2024

Ένα πολύ σημαντικό ΓΣ για την επόμενη μέρα του Μίλωνα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να αποφασίζει να πορευτεί ως ΚΑΕ και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League. Προχωράει το θέμα του γηπέδου και ο σχεδιασμός.

Ο Μίλων κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδό του στην Stoiximan Basket League, μέσα από το Final 4 της Elite League, ωστόσο η ομάδα της Νέας Σμύρνης έπρεπε να λύσει κάποια σημαντικά θέματα προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί στα «μεγάλα σαλόνια» την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το σημαντικότερο βήμα ήταν η σύσταση ΚΑΕ, προκειμένου η ομάδα να κινηθεί σε αυτά τα πλαίσια και να μπορέσει να «τρέξει» όλες τις υποχρεώσεις των επόμενων μηνών στη μεγάλη κατηγορία. Για το λόγο αυτό την Τρίτη πραγματοποιήθηκε μια πολύ σημαντική Γενική Συνέλευση για την επόμενη μέρα των «πράσινων».

Αυτή ήταν αρκετά επεισοδιακή, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, όμως στη διάρκεια αυτής βγήκε λευκός καπνός. Κι αυτό γιατί αποφασίστηκε η ομάδα της Νέας Σμύρνης να μετατραπεί σε ΚΑΕ, προκειμένου να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League τη νέα σεζόν. Κάτι που έγινε με την καθοριστική παρέμβαση του Δημήτρη Αγγελόπουλου, που αναμένεται να «τρέξει» το πλάνο της νέας σεζόν.

Το πρώτο σημαντικό βήμα για την επόμενη σεζόν έγινε για τον Μίλωνα, που θα συσταθεί ως ΚΑΕ άμεσα, ώστε να «τρέξει» τα βασικά θέματα για την πορεία της ομάδας τη νέα σεζόν. Παράλληλα, αναμένεται να τεθούν επί τάπητος και άλλα σημαντικά θέματα για την σεζόν που έρχεται, όπως το γηπεδικό, την έδρα που θα αγωνιστεί η ομάδα την ερχόμενη σεζόν, καθώς και τον σχεδιασμό του ρόστερ που θα βρεθεί στα «μεγάλα σαλόνια».