Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ

Μπαρτζώκας - Μιλουτίνοφ

Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:49 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 13.05.2024

Οι Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ δεν είναι ακόμη σίγουρο εάν θα παίξουν στο Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναμένεται να αποφασίσει το ποιος θα παίξει πριν το τζάμπολ του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει θέματα τραυματισμών, με τους Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ να έχουν μεν επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά ακόμη να μην είναι σίγουρο το εάν θα αγωνιστούν κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Πετρούσεφ έχει κάνει μόνο 2 προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και είναι πίσω σε θέμα φόρμας. Από την άλλη ο Μιλουτίνοφ έχει κλείσει περίπου 10 μέρες προπονήσεων και είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τον συμπατριώτη του.

«Δεν νομίζω. Ιατρικά είναι καλά και οι δύο, αλλά προέρχονται από απουσία μηνών και αυτή τη στιγμή είναι διαφορετικό να είσαι υγιής και διαφορετικό να είσαι σε φόρμα Ευρωλίγκας. Θα δούμε και την σημερινή προπόνηση. Θα αποφασίσουμε αν είναι ένας από τους δύο ή και οι δύο, αλλά αυτή τη στιγμή ο Πετρούσεφ είναι πιο πίσω σε φόρμα από τους άλλους. Χρειάζεται μερικές ημέρες ακόμα για να έρθει και πάλι σε καλό επίπεδο», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Θα πρέπει να περιμένουμε λοιπόν λίγο ακόμη, με την 12άδα ενόψει του Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε και το κατά πόσο θα είναι σε θέση να βρεθούν σε αυτή οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ, να ξεκαθαρίζει την Παρασκευή (12/4).

Μπαρτζώκας για την αγκαλιά με τον Πίτερς: «Το κάναμε για πλάκα» (vid)
EUROLEAGUE

13:31 - 11.04.2024

Μπαρτζώκας για την αγκαλιά με τον Πίτερς: «Το κάναμε για πλάκα» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε (12/4), για την κατάσταση των Μιλουτίνοφ - Πετρούσεφ, αλλά και για το περιστατικό με τον Άλεκ Πίτερς, δίνοντας... αφοπλιστική απάντηση!