Μιλουτίνοφ στο Sportal: «Δύσκολο να μπω στα παπούτσια του Φαλ, η νίκη μας έδωσε ψυχολογία ενόψει Παναθηναϊκού»

Νίκος Καλαμπάκας 23:37 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 19.01.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε ρεκόρ καριέρας στα ριμπάουντ (20), έβαλε άλλους τόσους πόντους στη Μακάμπι και μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί των Ισραηλινών, έκανε δηλώσεις για όλα στο Sportal.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν ο βασικός συντελεστής της άνετης επικράτησης του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι, αφού σημείωσε 20 πόντους και μάζεψε άλλα τόσα ριμπάουντ, σπάζοντας το προσωπικό του ρεκόρ στη δεύτερη στατιστική στην Euroleague.

Ο Σέρβος σέντερ μίλησε στην κάμερα του Sportal και τον Κώστα Σωτηρίου, επισημαίνοντας ότι ήταν δύσκολο για εκείνον να αγωνίζεται και για τον Φαλ, τον οποίο χαρακτήρισε έναν από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδια για εμάς., Παίξαμε πολύ καλά όλοι αφού δεν είχαμε βάλει την ομάδα σε καλή τροχιά. Είμαστε χαρούμενοι που το κερδίσαμε», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα 20 ριμπάουντ που μάζεψε, αριθμός ρεκόρ για την καριέρα του σε ευρωπαϊκό επίπεδο:

«Είναι σημαντικά τα ριμπάουντ, πάντα μου άρεσε να παίρνω πολλά. Χαίρομαι που έσπασα το ρεκόρ μου στην Euroleague».

Ερωτώμενος αν ο προπονητής του τον έβαλε στο παρκέ στο τέλος για να κάνει ρεκόρ, είπε: «Δεν πιστεύω ότι ο κόουτς με έβαλε για να σπάσω το ρεκόρ μου. Νομίζω πρέπει να τον ρωτήσεις, αλλά θεωρώ πως απλά ήθελε τη νίκη».

Για την απουσία του Φαλ που κάλυψε απόλυτα, είπε: «Ήταν μεγάλη ευθύνη να παίζω χωρίς τον φαλ αφού είναι δύσκολο να μπω και στα δικά του παπούτσια. Είναι ένας από τους καλύτερους στην Euroleague και εύχομαι να επιστρέψει σύντομα».

Ο ίδιος μίλησε για τη συνύπαρξή του με τον Πετρούσεφ: 

«Με τον Φιλίπ ξέρουμε πως να παίζουμε μέσα στο παρκέ, ο ίδιος έχει εμπειρία από Euroleague και όλα είναι καλά μεταξύ μας όταν είμαστε μαζί».

Τέλος, για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό, είπε: 

«Νομίζω ότι η νίκη μας αυτή θα μας δώσει ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι».

23:44 - 18.01.2024

Μιλουτίνοφ στο Sportal: «Ήταν τελικός για εμάς, έπαιξα και για τον Φαλ»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στο Sportal Euroleague Show μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι με 89-72 και τόνισε ότι έπαιξε και για τον Μουστάφα Φαλ, που υποφέρει από τραυματισμό ενώ σχολίασε ότι το ματς με την ομάδα του Όντετ Κάτας ήταν τελικός για τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός - Μακάμπι 89-72: ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ Μιλουτίνοφ και πάρτι στο ΣΕΦ! - Sportal Euroleague Show