Μητσοτάκης για την πρόκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final Four: «Γατάκια, εγώ γκαντέμης;» (vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης

i

© PrtScr

Μητσοτάκης για την πρόκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final Four: «Γατάκια, εγώ γκαντέμης;» (vid)

Sportal newsroom 19:54 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 20.05.2024

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τη δική του «απάντηση» μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Final Four της Euroleague.

Το βράδυ της Τετάρτης (8/5) συμπληρώθηκε η τετράδα του Final 4 της EuroLeague, η οποία έχει ελληνικό άρωμα. Μετά τη Ρεάλ και τον Παναθηναϊκό AKTOR, η Φενέρμπαχτσε κι ο Ολυμπιακός «έκλεισαν» τα δύο τελευταία εισιτήρια για το Βερολίνο.

Με εξαίρεση τη «Βασίλισσα», η οποία πήρε την πρόκριση «ακούραστα», καθώς... σκούπισε τη Μπασκόνια με 3-0, οι υπόλοιπες τρεις ομάδες προκρίθηκαν μετά το πέμπτο ματς της σειράς τους. Ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ, η Φενέρ τη Μονακό στο Μόντε Κάρλο κι ο Ολυμπιακός την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Οι Τούρκοι (πρώτοι χρονικά) κι οι «ερυθρόλευκοι» κατέστρεψαν το πλεονέκτημα του πέμπτου αγώνα.

Οπαδικό φεστιβάλ - Στο Βερολίνο 100.000 οπαδοί έξι ομάδων, αλλά η αστυνομία δεν έχει πρόβλημα!
EUROLEAGUE

18:05 - 09.05.2024

Οπαδικό φεστιβάλ - Στο Βερολίνο 100.000 οπαδοί έξι ομάδων, αλλά η αστυνομία δεν έχει πρόβλημα!

Στις 24 και 25 Μαϊου στο Βερολίνο θα βρεθούν ορδές Ελλήνων, Τούρκων, Γερμανών και Ισπανών οπαδών. Τουλάχιστον 100.000 θα έχουν εισιτήρια και πολλοί ακόμα θ’ αναζητούν, όμως, η γερμανική αστυνομία δεν πρόβαλε αντιρρήσεις…

Με αφορμή τις επιτυχίες των ελληνικών ομάδων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τη δική του «απάντηση» μέσω του Tik Tok.

Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας πρωθυπουργός πριν από λίγο καιρό ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» και ο δημοσιογράφος τον είχε ρωτήσει πως βλέπει τις ελληνικές ομάδες στο μπάσκετ, με τον ίδιο να προβλέπει και να εύχεται πρόκριση των δύο «αιωνίων».

Όπως ήταν λογικό, τα λεγόμενα του 56χρονου πολιτικού έφεραν... αναστάτωση στα δύο «στρατόπεδα», καθώς υπήρξαν αρνητικά σχόλια από τους τηλεθεατές περί... γκαντεμιάς.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση των playoffs, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από ένα βίντεο θέλησε να προβάλλει τη... δικαίωσή του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Γατάκια, εγώ γκαντέμης; Τώρα μπορείς να πας να ψάξεις το αρχείο σου και να δεις την δήλωση την οποία είχα κάνει. Οπότε σήμερα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί; Εγώ σας το είπα αλλά δεν μ' ακούσατε».