Άνετα η Μονακό στην επιστροφή του Λόιντ

Άνετα η Μονακό στην επιστροφή του Λόιντ

Χρήστος Τσάλτας 20:05 - 28.10.2023

Ο Τζόρνταν Λόιντ έκανε ντεμπούτο με την Μονακό για τη φετινή σεζόν και η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς είχε εύκολο έργο κόντρα στην Γκραβελίν, επικρατώντας με 91-76.

Το παιχνίδι της Μονακό κόντρα στην Γκραβελίν θα μπορούσε να ήταν ένα τυπικό παιχνίδι γαλλικού πρωταθλήματος για την ομάδα του Μόντε Κάρλο. Παρ' όλα αυτά, η αναμέτρηση είχε ιδιαίτερη σημασία για έναν ξεχωριστό λόγο. Ο Τζόρνταν Λόιντ επέστρεψε στη δράση.

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έκανε το ντεμπούτο του με την «κόκκινη» φανέλα για τη φετινή σεζόν, δείχνοντας πως θα αποτελέσει παράγοντα στο παιχνίδι της ομάδας του και τη φετινή σεζόν.

Το κοντέρ για τον Αμερικανό γκαρντ, στα 21 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, έγραψε 15 πόντους, με 4/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 4/5 βολές ενώ μοίρασε και 2 ασίστ, για να κάνει ακόμα πιο γεμάτη την παρουσία του. Κι όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που δεν αγωνίστηκαν οι Μάικ Τζέιμς και Κέμπα Ουόκερ, που πήραν ανάσες για να ξεκουραστούν ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας τους στην Euroleague.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Άλφα Ντιαλό με 18 πόντους και 2 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησε ο Πετρ Κορνέιγ με 12 πόντους και 3 ριμπάουντ, με την Roca Team να φτάνει εύκολα στο θετικό αποτέλεσμα για ακόμα μια αγωνιστική.

Τα δεκάλεπτα: 16-23, 41-38, 68-56, 91-76.