Στο κυνήγι του ΛεΝτέι η Μονακό

Στο κυνήγι του ΛεΝτέι η Μονακό

Sportal newsroom 17:01 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 09.06.2024

Η Μονακό αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν, με την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς να έχει στο στόχαστρο τον Ζακ ΛεΝτέι.

Μετά την απώλεια μιας θέσης στο Final 4 της Euroleague η Μονακό θέλει να επιστρέψει στην ελίτ και στο μεγάλο ραντεβού τίτλου της διοργάνωσης. Για το λόγο αυτό στο Μόντε Κάρλο έχουν αποφασίσει ήδη να ενισχύσουν το ρόστερ με τις καλύτερες δυνατές επιλογές από το πάνω ράφι.

Οι Μονεγάσκοι θέλουν να χτίσουν γύρω από τον Μάικ Τζέιμς το ρόστερ της νέας σεζόν, καθώς όπως ανέφερε το Sportal οι ιθύνοντες την ομάδα είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον χαρισματικο σκόρερ στο Gaston Medecin, ικανοποιώντας τα θέλω του. Αυτό σημαίνει πως είναι έτοιμοι να κάνουν υπέρβαση στα οικονομικά τους, με μια μεγάλη πρόταση.

Την ίδια ώρα παρακολουθούν την αγορά και μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει ήδη είναι αυτή του Ζακ ΛεΝτέι. Ο Αμερικανός φόργουορντ τα τελευταία χρόνια είναι εκ των ηγετών της Παρτίζαν, κάνοντας τη διαφορά στο σκοράρισμα. Η περίπτωσή του έχει ξεχωρίσει στη λίστα του Ομπράντοβιτς και στην Μονακό θα εξαντλήσουν τα περιθώρια.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για την περίπτωση του ΛεΝτέι έχουν δείξει ενδιαφέρον ήδη η Αρμάνι Μιλάνο και ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρουν Μέσα του εξωτερικού, με την Μονακό να έχει βάλει την υπόθεσή του σε πρώτο πλάνο για τη μεταγραφική ενίσχυσή της.